GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bunu yapmazsan seni parçalarlar. İtiraz mitiraz etmiyor bizimkiler kabullenip geçiyorlar yat kalkma kardeşim hakemle savaş sahayı terk etmekle tehdit et bu kadar mi hirs yoksunu oyuncuları topladık yaa.

Melonun gelişe bak adamın futbolculuğu bi kenara mental olarak 2 kademe üste çekiyodu takımı boşluğu hala dolmadı

Bunu yapmazsan seni parçalarlar. İtiraz mitiraz etmiyor bizimkiler kabullenip geçiyorlar yat kalkma kardeşim hakemle savaş sahayı terk etmekle tehdit et bu kadar mi hirs yoksunu oyuncuları topladık yaa.

Maalesef bizim ligimizde işler biraz böyle ilerliyor, futbolcularımızın biraz yırtık olması gerekiyor baskı uygulaması gerekiyor eyvallah ama bu sene Galatasaray a yapılan art niyet başka bişey değil. 2-3 tane pozisyon olsa gözden kaçmıştır hakemdir hata yapar deriz de sahada 103 tane kamera bir düzine hakem ve gözlemci varken ne hikmetse sadece Galatasaray lehine olan pozisyonları es geçiyor bu VAR denilen oluşum ama mesele Galatasaray aleyhine olabilecek bir pozisyon varsa IFAB kurallarındaki en ufak değişikliğe kadar hepsine hakim olan futbolcularımızın hareketlerini santim santim inceleyen bir VAR yönetimi var 10. hafta geride kalırken

Hani bir takım lehine en ufak VAR incelemesi yapılmamış olması çok saçma sadece bizim ligimizde değil Avrupa liglerinde de bizim haricimizde herhangi bir takımın başına gelmemiştir böylesine taraflı bir tutum. Bizim aleyhimize olunca kusursuz çalışan var biz hak ararken 3 maymunu oynuyor nedense

5 dk sonra antrenman varmış bakalım basına açılacakmı yoksa yaptırdıkları çalışmalardan utandıkları için kapalı mı olacak yine

Dinamik çalışmayla 5e2 oynatta görelim

Bilmedigim bir sey mi var, protokol geregi barisin el pozisyonunda izlemesi gerekmiyor muydu hakemin? Direkt iptal etti

Mesela basaksehiri yenip sampiyon oldugumuz macta gol oncesi cagnenin eline carpmisti izleyip iptal etmisti

Bizim duzelmemiz icin Burukun gitmesi lazim

camiada çok kötü bir hava var. neresinden tutsak elimizde kalıyor. fener taraftarı şampiyonlar ligini alacakmış gibi konuşuyor,sosyal medya tamamen onlarda şu an. 3-5 hafta sonra bu kadar şanslı olamayacaklar. her sene dünyanın en iyisiymiş gibi iddaalı konuşuyolar sonra fıs. ama bizim şu durumda olmamız çok üzücü gerçekten. oynanan futbolun hiçbir şey vadetmemesi çok üzücü. umarım en yakın zamanda bir çözüm buluruz.

camiada çok kötü bir hava var. neresinden tutsak elimizde kalıyor. fener taraftarı şampiyonlar ligini alacakmış gibi konuşuyor,sosyal medya tamamen onlarda şu an. 3-5 hafta sonra bu kadar şanslı olamayacaklar. her sene dünyanın en iyisiymiş gibi iddaalı konuşuyolar sonra fıs. ama bizim şu durumda olmamız çok üzücü gerçekten. oynanan futbolun hiçbir şey vadetmemesi çok üzücü. umarım en yakın zamanda bir çözüm buluruz.
Biz toparlanamasak zaten sampiyon fener olur, adamlar aldi rüzgari arkasina gidiyor bir sekilde. Diger rakipler bir yerde yarisdan kopar. Meydan bunlara bos kalir.

Bu yonetim de beceremezse bu sikeci duzeni kirmayi, Beiniptal kampanyasi acalim, 100K taraftar iptal ettirse goruruz bu pislikleri.

Bu kadar serefsizligin adaletsizligin oldugu bir ortamda bana gore tek avuntumuz bizden zerre para kazanamadiklari halde bize seve seve para odemeleri olur.

yerli oyuncu oynatma zorunluluğunu en rahat aşabileceğimiz sistem 3-5-2. defansı yerli yap, hücumu yabancı.
Oynatmayı bilene ligin en iyi sağ kanadı var. İlk maçları anımsayın. Bu kadar rahat adam geçen ve karar mekanizması bu kadar iyi olan adam neden şimdi böyle oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt