Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.354
- 101.571
- 5.238
190cm 115kgboyunu ve şimdiki kilonu yaz da ona göre yazayım yağ oranını da yaz çok mu zayıfsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
190cm 115kgboyunu ve şimdiki kilonu yaz da ona göre yazayım yağ oranını da yaz çok mu zayıfsın
haberlerle bağlantılı. CV'si iyi gayet. 3 Alman gelecek diyorlardı 1 tane alt yapı başına, 2 tane de Okan hocaya yardımcı bu yapılanmayı Erden Timur çok önceden bahsetmişti ama zamanımız olmadı şimdi buna öncelik vereceğiz demişti dediklerini yapıyor.
Sen nasil bir azmansin190cm 115kg
Sen nasil bir azmansin
bu ne lan 62 kg adam mı milleti sabah akşam darlıyoBoyum 1. 74 kilom 62 de yag oranini bilmiyom birader
Dobikler ve dobik olma hevesinde olanların esintileri var. Futbol konusun
Ulan seni denedim cevapta veremedin 62 kilo filan degilimbu ne lan 62 kg adam mı milleti sabah akşam darlıyo
@Umut GülBoyum 1. 74 kilom 62 de yag oranini bilmiyom birader
haberlerle bağlantılı. CV'si iyi gayet. 3 Alman gelecek diyorlardı 1 tane alt yapı başına, 2 tane de Okan hocaya yardımcı bu yapılanmayı Erden Timur çok önceden bahsetmişti ama zamanımız olmadı şimdi buna öncelik vereceğiz demişti dediklerini yapıyor.
vermem ki 62kglik adamla konuşmam kusura bakmayınUlan seni denedim cevapta veremedin 62 kilo filan degilim
Niye o da mi diyetisten
çin malı gibibu ne lan 62 kg adam mı milleti sabah akşam darlıyo
futbol konuşmasak daha iyi gibi üstatDobikler ve dobik olma hevesinde olanların esintileri var. Futbol konusun
Foto çekildikten sonra okan kadraja girip 5e2 yi tamamlıyodur@Samet Nalbant ne tür bir idman olabilir acaba 5e2 değil bu
Td ile anlaşma olmasa pat pat alman yardımcılarla anlaşmalar kesinleştirlmezdi çok merak ediyorum yeni alman hocamızın kim olacağınıgizli gizli alman bir tdle gorusuyorlar bence
1 çuval un gibi yavçin malı gibi
Foto çekildikten sonra okan kadraja girip 5e2 yi tamamlıyodur
Td ile anlaşma olmasa pat pat alman yardımcılarla anlaşmalar kesinleştirlmezdi çok merak ediyorum yeni alman hocamızın kim olacağını
Flick hocam mı geliyo acaba dk sonrası
vermem ki 62kglik adamla konuşmam kusura bakmayın