- 2 Temmuz 2011
- 137.795
- 58.728
- 5.488
Dünya kupasına kadar 4 maçımız kaldı sanırım. İyi geçemezsek yollar ayrılır mı acaba okan hocayla yoksa zaman verirler mi

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünya kupasına kadar 4 maçımız kaldı sanırım. İyi geçemezsek yollar ayrılır mı acaba okan hocayla yoksa zaman verirler mi

Yok zaman filanDünya kupasına kadar 4 maçımız kaldı sanırım. İyi geçemezsek yollar ayrılır mı acaba okan hocayla yoksa zaman verirler mi
futbol konuşmasak daha iyi gibi üstat
bekler sıkıntı üstat. kazımcan dubois'e daha yakınım. berkan ve boey ile üretkenlikte sıkıntı yaşarız.Kadroda hoşuna gitmeyen kesim nedir. Yada sizdirilmasimi
Ne kazım ne anhold işimize yaramaz bu saatten sonra. Berkan da ben toparlanma görüyorum. Ayağı takoz Filan ama bir şekilde 11 e monte edilmelidir. Forvet konusunda ise net şekilde icardi ile başlanıp, maçın durumuna göre gomisin oyuna alınacağı dakika belirlenmeli. Maç içinde olurda 4-4-2 formasyonuna dönme ihtimali doğarsa icardi gomis gibi değilde icardi mertens yada gomis mertens tandemi kurulmalibekler sıkıntı üstat. kazımcan dubois'e daha yakınım. berkan ve boey ile üretkenlikte sıkıntı yaşarız.
gomis kupa maçında çok iyiydi ama ilk11de başlamalı mı bilemiyorum. sonradan oyuna girdiğinde çok daha etkili oluyor. ha hangi santraforla başlayalım ondan da emin değilim ama icardi kayseri ilk 45dksında fena değildi o olabilir
Cr manuda oynasa ne takımda huzur vardı ne galibiyet ne de takım oyunu,ten hag cryi kesti takımı kurtardı farkında değil milletokan erdenin yıldız fetişine kurban gidecek gibi görünüyo
aklı basında hiçbi td mata mertens icardi falan bunları aynı anda istemez.
al yıldızları oynat bakalım dedi erden, okan mecbur kalıyor, ne diyecek yeni gelmiş gözünün yaşına bakmazlar şans verdik olmadı yapamadı derler 3 gün konuşulur sonra yeni td muhabbetleri başlar trtde beinde vs...
maalesef bu ülkede sadece futbolcuların mentalitesi değil taraftar ve yöneticilerin mentalitesi de değişmeli.
kaç gündür ronaldo konuşuluyor halen dev aynasında bakıyolar kulübe, kimsenin GSyi taktığı yok arkadaşlar avrupada dünyada falan. bahsi geçerse akla gelir o kadar. avrupanın mls'i diyolar bize. dünya çapı vs değiliz ama yöneticileri böyle kekliyolar işte menajerler. taraftar istiyor reklam olur kapı açar marketing bilmem ne sonra 5 milyon eurolar senelik...
belli bir oyun sistemi olup da ona göre transfer yapan bir kulüp olmamızı istiyorum o kadar. ama şimdi bu yönetim gidecek, gelen yönetim yine başa saracak ve hiçbi şekilde akıllanmayacağız.
okan erdenin yıldız fetişine kurban gidecek gibi görünüyo
aklı basında hiçbi td mata mertens icardi falan bunları aynı anda istemez.
al yıldızları oynat bakalım dedi erden, okan mecbur kalıyor, ne diyecek yeni gelmiş gözünün yaşına bakmazlar şans verdik olmadı yapamadı derler 3 gün konuşulur sonra yeni td muhabbetleri başlar trtde beinde vs...
maalesef bu ülkede sadece futbolcuların mentalitesi değil taraftar ve yöneticilerin mentalitesi de değişmeli.
kaç gündür ronaldo konuşuluyor halen dev aynasında bakıyolar kulübe, kimsenin GSyi taktığı yok arkadaşlar avrupada dünyada falan. bahsi geçerse akla gelir o kadar. avrupanın mls'i diyolar bize. dünya çapı vs değiliz ama yöneticileri böyle kekliyolar işte menajerler. taraftar istiyor reklam olur kapı açar marketing bilmem ne sonra 5 milyon eurolar senelik...
belli bir oyun sistemi olup da ona göre transfer yapan bir kulüp olmamızı istiyorum o kadar. ama şimdi bu yönetim gidecek, gelen yönetim yine başa saracak ve hiçbi şekilde akıllanmayacağız.
bir daha düşün
Ekli dosyayı görüntüle 180880
sergen astrolojiye meraklısın, dünyanın manyetiğinin takla atacağını söylüyorlar zodyak takviminde artık o eşiğe gelmiş bulunuyoruz balıktan çıkıp kovaya gireceğiz sanırım. bu konularda bilgin var mı
2/214.30 Nottingam - Liverpool
17.00 Trabzonspor - Sivasspor
20.00 Fenerbahçe - Başakşehir
22.00 Real Madrid - Sevilla
bi maç daha ekledim2/2
1/1
1
1H
Üst14.30 Nottingam - Liverpool
17.00 Trabzonspor - Sivasspor
19.30 Chelsea - Manchester United
20.00 Fenerbahçe - Başakşehir