GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yonetim aptal degil, bu yardimcilar bosuna alinmiyor. ustelik hepsi Alman.

10 haftadir oyun yok sahada, bunu Erden ve Dursun baskan da goruyordur.

Bu malzemeyle, oynanan oyun fiyasko.

en cok hucum yapan istatiklerde fiyasko, gol atamiyoruz demek ki buyuk bir sorun var.

Kadroda hoşuna gitmeyen kesim nedir. Yada sizdirilmasimi
bekler sıkıntı üstat. kazımcan dubois'e daha yakınım. berkan ve boey ile üretkenlikte sıkıntı yaşarız.
gomis kupa maçında çok iyiydi ama ilk11de başlamalı mı bilemiyorum. sonradan oyuna girdiğinde çok daha etkili oluyor. ha hangi santraforla başlayalım ondan da emin değilim ama icardi kayseri ilk 45dksında fena değildi o olabilir

bekler sıkıntı üstat. kazımcan dubois'e daha yakınım. berkan ve boey ile üretkenlikte sıkıntı yaşarız.
gomis kupa maçında çok iyiydi ama ilk11de başlamalı mı bilemiyorum. sonradan oyuna girdiğinde çok daha etkili oluyor. ha hangi santraforla başlayalım ondan da emin değilim ama icardi kayseri ilk 45dksında fena değildi o olabilir
Ne kazım ne anhold işimize yaramaz bu saatten sonra. Berkan da ben toparlanma görüyorum. Ayağı takoz Filan ama bir şekilde 11 e monte edilmelidir. Forvet konusunda ise net şekilde icardi ile başlanıp, maçın durumuna göre gomisin oyuna alınacağı dakika belirlenmeli. Maç içinde olurda 4-4-2 formasyonuna dönme ihtimali doğarsa icardi gomis gibi değilde icardi mertens yada gomis mertens tandemi kurulmali

okan erdenin yıldız fetişine kurban gidecek gibi görünüyo

aklı basında hiçbi td mata mertens icardi falan bunları aynı anda istemez.

al yıldızları oynat bakalım dedi erden, okan mecbur kalıyor, ne diyecek yeni gelmiş gözünün yaşına bakmazlar şans verdik olmadı yapamadı derler 3 gün konuşulur sonra yeni td muhabbetleri başlar trtde beinde vs...

maalesef bu ülkede sadece futbolcuların mentalitesi değil taraftar ve yöneticilerin mentalitesi de değişmeli.
kaç gündür ronaldo konuşuluyor halen dev aynasında bakıyolar kulübe, kimsenin GSyi taktığı yok arkadaşlar avrupada dünyada falan. bahsi geçerse akla gelir o kadar. avrupanın mls'i diyolar bize. dünya çapı vs değiliz ama yöneticileri böyle kekliyolar işte menajerler. taraftar istiyor reklam olur kapı açar marketing bilmem ne sonra 5 milyon eurolar senelik...

belli bir oyun sistemi olup da ona göre transfer yapan bir kulüp olmamızı istiyorum o kadar. ama şimdi bu yönetim gidecek, gelen yönetim yine başa saracak ve hiçbi şekilde akıllanmayacağız.

al yıldızları oynat bakalım dedi erden, okan mecbur kalıyor, ne diyecek yeni gelmiş gözünün yaşına bakmazlar şans verdik olmadı yapamadı derler 3 gün konuşulur sonra yeni td muhabbetleri başlar trtde beinde vs...

maalesef bu ülkede sadece futbolcuların mentalitesi değil taraftar ve yöneticilerin mentalitesi de değişmeli.
kaç gündür ronaldo konuşuluyor halen dev aynasında bakıyolar kulübe, kimsenin GSyi taktığı yok arkadaşlar avrupada dünyada falan. bahsi geçerse akla gelir o kadar. avrupanın mls'i diyolar bize. dünya çapı vs değiliz ama yöneticileri böyle kekliyolar işte menajerler. taraftar istiyor reklam olur kapı açar marketing bilmem ne sonra 5 milyon eurolar senelik...

belli bir oyun sistemi olup da ona göre transfer yapan bir kulüp olmamızı istiyorum o kadar. ama şimdi bu yönetim gidecek, gelen yönetim yine başa saracak ve hiçbi şekilde akıllanmayacağız.
Cr manuda oynasa ne takımda huzur vardı ne galibiyet ne de takım oyunu,ten hag cryi kesti takımı kurtardı farkında değil millet

Bizimkide ikardi için takımı yakacak,bakalım kesicekmi alanya maçında

Kulübün son dönemde yaptığı en iyi iş Alman ekolünü alt yapıya getirmek güzel iş olacak gibi gözüküyor hele ki tesisleri daha başlanmamışken yapılma aşamasında da fikirlerine danışılıp onlara göre de proje de değişiklikler yapılabilir, teknolojik ekipmanlardan tut özel çalışma odalarına kadar her şey planlanabilir günümüz futbolunda bunlarda fark yaratıyor bence kırılma noktası yaşayacaksak A takımdaki başarılardan öte doğru tesisler ve antrenörlerle kurulacak düzende daha büyük kazanç sağlama ihtimalimizin daha fazla olduğunu düşünüyorum.

katilmiom

bir daha düşün
Screenshot_2.webp

hemen yarınki maçlara bakıp kendime list yapıyorum

14.30 Nottingham - Liverpool
17.00 Trabzonspor - Sivasspor
19.30 Chelsea - Manchester United
20.00 Fenerbahçe - Başakşehir
22.00 Real Madrid - Sevilla

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt