- 2 Temmuz 2011
- 137.732
- 58.702
- 5.488
milletin yeni haberi oluyo hala furkandan ve yiğitten.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.

erdem mi?
bi tane scout da hucum oyuncusu yorumlamasin savunma yorumlasin ortasaha yorumlasin ya. o yaslarda zaten topla iliskisi biraz iyi olan siyrilir 14 yasinda cocuklar.
erdem diye bi cocuk var bizim furkan kocaklarin takimda resmen 30 yasinda abi gibi oynuyor kimse konusmuyor cocugun bu yapisini. direkt ona yatirim yaparim torpili yoksa zor bizde ama
belki baska takimdadir bilmiyorum küçük takimlarda isteerdem mi? Ekli dosyayı görüntüle 181672adı ne?soyadı erdem olmalı.abdullah diye yeni bi transfer var.bu karagumruk macında da ortasahada şov yaptı resmen.onun adı da duyulur yakında.teknik kapasitesi çok yüksek
kaleci ise sarp erdem varbelki baska takimdadir bilmiyorum küçük takimlarda iste
sari diildi la erdem cetinkaya mi bi seydi adi@Can Karabacak senin dediğin erdemi biliyorum sanırım.u 16lardaydı galiba.sarısın,renkli gözlü ve fizik olarak güçlü.ama as oyuncu değil sanırım,bencede kullanılmalı
Ben Manisa'dayım burası da çok sallanmış malum İzmir ile çok yakın merkezi; ama bilgisayar ile meşgul idim ben hissetmedim; Allah beterinden korusunİzmir sallanmış, çok geçmiş olsun arkadaşlar. Umarım herkes iyidir![]()
Korkutucu, umarım herkes iyidir. Hisseden, yakını olan herkese geçmiş olsunBen Manisa'dayım burasıda çok sallanmış malum İzmir ile çok yakın merkezi; ama bilgisayar ile meşgul idim ben hissetmedim; Allah beterinden korusun![]()
Çok teşekkürler Aras hocam; inşallah bir zararı olmamıştırKorkutucu, umarım herkes iyidir. Hisseden, yakını olan herkese geçmiş olsun