- 6 Eylül 2014
- 93.523
- 64.348
- 4.608
Tamam özürünü kabul ettim barıştık.Ben kendimi patlatirim karsim sen hic zahmet etme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tamam özürünü kabul ettim barıştık.Ben kendimi patlatirim karsim sen hic zahmet etme
Evet. 1 mac agzimiza bal caldilar. Dogramaya devam edecekler gibi
Cok guzel yakalamissin kuralSoyadından belli kime hizmet ettiği.
Evet. 1 mac agzimiza bal caldilar. Dogramaya devam edecekler gibi
Uefa kupasının kopyasıdır herhalde eğer orjinaliyse eyvah!
Umit özturk, erkan özdamar, suat arslanboga, sarper baris saka. Bunlardan biri bizim macimizi yönettimi bu sezon? Dön dolas ayni isimler yönetiyorüfffff sıkılmadınız mı arkadaslar sürekli hakem muhabbetlerinden ya. kim yönetse hemen bu şekilde muhabbetler başlıyor soruyorum ya bizim maci kim yonetsin? surekli dograyacaklar asacaklar kesecekler gs taraftari fblilesme artik cok sıkıldım bu durumdan mac hakkinda konusunca hemen tepenize ususuyorlar erozyon tayfa sal takimi
onlar da yönetir rtas illaki. hata da yaparlar amaUmit özturk, erkan özdamar, suat arslanboga, sarper baris saka. Bunlardan biri bizim macimizi yönettimi bu sezon? Dön dolas ayni isimler yönetiyor

Doğrusu buydu geçmişte Valencia ve Rosierin bu tarz ceza indirimleri olmuştu emsal kararlarda. Harika oldu. Taşdemir veya Kazımcan da bekte sırıtmazsa kadromuz hazır. Kerem yerine Yunus olabilir. Beşiktaş taraftarı ağlıyor.

Yıldız Ön Libero ve Oyun Kurucularımız Lucas Torreira ve Sergio Oliveira Cumartesi akşamı güzel sürprizlerle geliyorlar