GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Evet. 1 mac agzimiza bal caldilar. Dogramaya devam edecekler gibi

Evet. 1 mac agzimiza bal caldilar. Dogramaya devam edecekler gibi

üfffff sıkılmadınız mı arkadaslar sürekli hakem muhabbetlerinden ya. kim yönetse hemen bu şekilde muhabbetler başlıyor soruyorum ya bizim maci kim yonetsin? surekli dograyacaklar asacaklar kesecekler gs taraftari fblilesme artik cok sıkıldım bu durumdan mac hakkinda konusunca hemen tepenize ususuyorlar erozyon tayfa sal takimi

üfffff sıkılmadınız mı arkadaslar sürekli hakem muhabbetlerinden ya. kim yönetse hemen bu şekilde muhabbetler başlıyor soruyorum ya bizim maci kim yonetsin? surekli dograyacaklar asacaklar kesecekler gs taraftari fblilesme artik cok sıkıldım bu durumdan mac hakkinda konusunca hemen tepenize ususuyorlar erozyon tayfa sal takimi
Umit özturk, erkan özdamar, suat arslanboga, sarper baris saka. Bunlardan biri bizim macimizi yönettimi bu sezon? Dön dolas ayni isimler yönetiyor

ApoooKeriiimmmmmmmmmmm
ApooooKeriiiimmmm Yerli Van Dijk derbide sahada mükemmel haber Doğrusu buydu geçmişte Valencia ve Rosierin bu tarz ceza indirimleri olmuştu emsal kararlarda. Harika oldu. Taşdemir veya Kazımcan da bekte sırıtmazsa kadromuz hazır. Kerem yerine Yunus olabilir. Beşiktaş taraftarı ağlıyor.
InCollage_20221102_162438979.webp

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Emre Taşdemir.. Eğrisi doğrusunu buldu. Sen de geçen hafta ayağına gelen fırsatı değerlendirdin formayı aldın. Ortaların gayet iyi. Daha 26 yaşındasın. Yerlisin. Bunlar çok önemli artılar Sol bek mevkisi için. Defansif sorunların ve sakatlık problemin dışında bir eksi gözükmüyor. Bize de sana şans dilemek düşüyor. Bol Şans Beşiktaş maçında Bursalı Robertson
-tykhtd.webp

Milot Rashica, Kerem Aktürkoğlu ve Yunus Akgün yabancı ve yerli olarak bu ligin en yetenekli ve kaliteli kanat oyuncularıdır. Şu an düzende tamamen oturdu. Biri Rashica diğeri ise ikisinden biri. Dribling ve rakibi öne taşıma konusunda çok iyiler. Beşiktaş maçında beklentim çok.
InCollage_20221102_162634575.webp

İdeal Muslera Boey/Dubois Nelsson Abdülkerim Emre Torreira Oliveira Rashica Mertens Kerem Icardi olacaktır.. Mata Yusuf Yunus Berkan Aanholt Midtsjö Seferovic Gomis gibi müthiş isimlerde kulubede. Harika bir kadro kurduk. Oyun olarakta eskiden iyiyiz. Torreira Oliveira iyice uyum sağladı biri defansif diğeri ofansif anlamda kendilerini belli ediyorlar. Mertens ve Icardi form tutacaktır yakın zamanda. Rashica ile Kerem piyasadaki en potansiyelli yetenekli kanat oyuncuları full desteğe devam. Boey Avrupanın en formda beki her anlamda her özellikte en iyisi. Dubois belki takımdaki en kaliteli bek hatta ligde. Emre Taşdemir orta kesme konusunda Canerle birlikte yerli olarak en iyi bek. Avrupai bir oyuncu yeniden döndü sahalara. Nelsson Abdülkerim eskisinden çok daha uyumlu artık. Muslera zaten çok çok formda. Beşiktaş maçına Fena geliyoruz

Sacha Boey inanılmaz durumda. Gücü ve Atletizmi üst segment, Tekniği ise ortalama üzeri. Bu durumda Fransa veya İspanya değil de EPL yapar diye temenni ediyorum. Milli takım olarakta Hem Fransa Hem Kamerun şansı var ben olsam teklif varken Kamerunu tercih edip Dünya Kupasına giderim ama kendi bilir. Bence Pavard ve Clausstan geride oyuncu değil. Leo Dubois desen inanılmaz oynadı kariyeri ortada Lyonda 4 sene düzenli oynayan bir adam. Fransa Milli görmüş ve teknik olarak Mariano muadili ve Boeyden bu anlamda iyi. İkisinden biri oynayacak Beşiktaş maçında mecbur. Zor karar. YA DİNAMİZM YA TEKNİK.
InCollage_20221102_163339493.webp

Bir seviye düşünün. 10 numarasında Napoli tarihinin en golcü, Serie A tarihinin en golcülerinden Belçikanın efsanesi Dries Mertens.. 9 numarasında İnter tarihinin en efsanevi golcülerinden biri olup 2 sene art arda Serie A gol kralı olmuş ve akabinde Paris Saint Germain forması terletmiş Messinin hemşerisi Mauro İcardi var.. Biz bu seviyeyi en son Sneijder ve Drogbada görmüştük. Allaha şükür. Beşiktaş korksun. DERBİDE şov var şov
InCollage_20221102_162918800.webp

Yazılı olmayan bir kuraldır. Latin Amerikalı veya Portekizce konuşan Galatasaray orta sahaları her zaman Beşiktaş derbilerinde sürpriz goller atarlar Yıldız Ön Libero ve Oyun Kurucularımız Lucas Torreira ve Sergio Oliveira Cumartesi akşamı güzel sürprizlerle geliyorlar
InCollage_20221102_163154687.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt