Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.256
- 18.414
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
www.instagram.com
İlk olarak Seferovic ve PvA u elden çıkarmak lazım ki bunlara bir talip bulabileceğimize inanmıyorum, muhtemelen alacaklarını da ödeyerek gönderirizTamamen içimden geçeni söylüyorum bu devre arasında Seferovic gider Depay gelir.
Eren Timur yap şovunu be reis yıllardır şu adamı GS'de izlemek istedim.
İlk olarak Seferovic ve PvA u elden çıkarmak lazım ki bunlara bir talip bulabileceğimize inanmıyorum, muhtemelen alacaklarını da ödeyerek göndeririz
Benim forvet için önerim de bu kara oğlan...
![]()
David Datro Fofana - Oyuncu profili 25/26
David Datro Fofana, 22, Fildişi Sahili ➤ Fatih Karagümrük, 2025'den beri ➤ Santrafor ➤ Piyasa Değeri: 5.00 mil. € ➤ * 22 Ara 2002, Ouragahio, Fildişi Sahiliwww.transfermarkt.com.tr
Yavaş yavaş şuna doğru gidiyoruz gibiBu hafta başakşehir'e golü var o zaman.
Hani illa genç bir oyuncuya yatırım yapalım diye söylemiyorum bizim hızlı ayağı yere sağlm basan dengeli bir forvete ihtiyacımız var. Çoğu maçta öne geçtikten sonra rakibi delebilecek hızlı bir forvet oyuncumuzun eksikliğini yaşıyoruz. Mesela Onyekuru veya Nkoudou gibi bir oyuncumuz olsa maça sonradan atabileceğimiz çok rakibin dengesini bozarPva'da Seferovic'te kendine oynucak klüp bulur bence.
Bu sene şampiyon kadro kuruldu ve gelecek takviyelerde seneye şampiyonlar ligi için şimdediden hazırlık o yüzden çok fazla genç oyuncuya yatırım yapılacağını düşünmüyorum.
Ancak şöyle olur yabancı kısıtlaması kalkar işte o zaman böyle genç yetenekli kardeşlerimizi görebiliriz.