GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tamamen içimden geçeni söylüyorum bu devre arasında Seferovic gider Depay gelir.
Eren Timur yap şovunu be reis yıllardır şu adamı GS'de izlemek istedim.

Resmi site Depay ve Ronaldo’yu yalanlamıştı.

Tamamen içimden geçeni söylüyorum bu devre arasında Seferovic gider Depay gelir.
Eren Timur yap şovunu be reis yıllardır şu adamı GS'de izlemek istedim.
İlk olarak Seferovic ve PvA u elden çıkarmak lazım ki bunlara bir talip bulabileceğimize inanmıyorum, muhtemelen alacaklarını da ödeyerek göndeririz

Benim forvet için önerim de bu kara oğlan...

İlk olarak Seferovic ve PvA u elden çıkarmak lazım ki bunlara bir talip bulabileceğimize inanmıyorum, muhtemelen alacaklarını da ödeyerek göndeririz

Benim forvet için önerim de bu kara oğlan...

Pva'da Seferovic'te kendine oynucak klüp bulur bence.
Bu sene şampiyon kadro kuruldu ve gelecek takviyelerde seneye şampiyonlar ligi için şimdediden hazırlık o yüzden çok fazla genç oyuncuya yatırım yapılacağını düşünmüyorum.
Ancak şöyle olur yabancı kısıtlaması kalkar işte o zaman böyle genç yetenekli kardeşlerimizi görebiliriz.

Seferoviç ve Gomis yerine sezon sonu sözleşme biten Olunga'yı isterik.

Hem Afrikalı hem de uzun forvet ihtiyacımızı çözer..

Bu hafta başakşehir'e golü var o zaman.
Yavaş yavaş şuna doğru gidiyoruz gibi :D :D
1667816718751.webp

Pva'da Seferovic'te kendine oynucak klüp bulur bence.
Bu sene şampiyon kadro kuruldu ve gelecek takviyelerde seneye şampiyonlar ligi için şimdediden hazırlık o yüzden çok fazla genç oyuncuya yatırım yapılacağını düşünmüyorum.
Ancak şöyle olur yabancı kısıtlaması kalkar işte o zaman böyle genç yetenekli kardeşlerimizi görebiliriz.
Hani illa genç bir oyuncuya yatırım yapalım diye söylemiyorum bizim hızlı ayağı yere sağlm basan dengeli bir forvete ihtiyacımız var. Çoğu maçta öne geçtikten sonra rakibi delebilecek hızlı bir forvet oyuncumuzun eksikliğini yaşıyoruz. Mesela Onyekuru veya Nkoudou gibi bir oyuncumuz olsa maça sonradan atabileceğimiz çok rakibin dengesini bozar

Bu David Fofana yı önerme sebebim gerçekten hem hızlı ve güçlü hem de dengeli ayağı yere sağlam basıyor. Elimizde Icardi hatta Gomis varken net bir ceza sahası golcüsünden ziyade biraz daha fizik kalitesi yüksek, hızlı bir forvete ihtiyacı var bu takımın bana kalırsa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt