GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konferans ligi bizim gibi sistemsiz, fakir ulkeler icin buyuk şans. 4-5 takim sadece buraya gitme ihtimalimiz varsa burada takilalim birkac yil.

O zaman ciddi bir soru birakayim.
Sneijder, Juve'ye o golu atamasa ve AL'den devam etsek sizce kupayi alabilir miydik?

En az 5 puan farkla fenerin önündeydik şimdi. Hakkımız yendi.

Bu arada Guti de çok efsane bir oyuncuydu. İcardi'nin asisti bir on sene öncesine götürdü beni. Zamanında Galatasaray formasını giymesini istediğim futbolculardan biridir.

Çok zorlu günler hatta aylar geçirdim. Sizlerle de bir kısmını paylaştım zaten. Ve ilk kez bugün çok mutlu oldum. Sebebi de hak ve adaletin yerini bulduğuna inanmam. Sezon sonunun da bu mentalite ile son bulacağını hissetmem. GSmize çok teşekkür ediyorum gerçekten, aylar sonra ilk kez mutlu uyuyacağım. Bundan önce de hep destek verdiğim için bu sevinci dibine kadar hak ettiğimi de düşünüyorum zaten. Biz buradan devam. Negatif basanlara da tavsiye ederim. Şimdilik hayırlı geceler. Gün içi güzel videolar bulursanız atın da nasiplenelim, günümüz güzelleşsin.

GS sevincini dibine kadar yaşamak hayat mottomuz.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yaw Sivas grubu lider bitirmis ama Umraniye macina bakiyorsun, stadin 3 tarafinda toplam 100 seyirci yok. Simdi ben o maçı neden izleyeyim?
Düşünsenize, Goztepe veya Bursa grubu lider bitirse ilk macina bilet bulamazsiniz. Insallah sadece seyircili takimlar lige devam ederler.

Attığımız farktan ziyade Allah nazardan saklasın yıllardır denedigimiz ama bit türlü basaramadigimiz pas oyununu özellikle hücum bölgesinde çok iyi uyguladık.Bunda hakkını teslim edelim kendinden ziyade takım için oynayan ve inanılmaz mücadele eden keremin büyük payı var.Icardi bambaşka bir seviye zaten

Yaw Sivas grubu lider bitirmis ama Umraniye macina bakiyorsun, stadin 3 tarafinda toplam 100 seyirci yok. Simdi ben o maçı neden izleyeyim?
Düşünsenize, Goztepe veya Bursa grubu lider bitirse ilk macina bilet bulamazsiniz. Insallah sadece seyircili takimlar lige devam ederler.
bursaspor lige cıkmalı tekrar

İlk kez bir Dünya Kupası'nın başlıyor olmasına üzüldüm.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt