Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.535
- 20.850
- 2.233
Yaw macin son anlarindaki stadin 4 bir yanindaki taraftarin tezahurata baslamasi cok iyiydi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok zorlu günler hatta aylar geçirdim. Sizlerle de bir kısmını paylaştım zaten. Ve ilk kez bugün çok mutlu oldum. Sebebi de hak ve adaletin yerini bulduğuna inanmam. Sezon sonunun da bu mentalite ile son bulacağını hissetmem. GSmize çok teşekkür ediyorum gerçekten, aylar sonra ilk kez mutlu uyuyacağım. Bundan önce de hep destek verdiğim için bu sevinci dibine kadar hak ettiğimi de düşünüyorum zaten. Biz buradan devam. Negatif basanlara da tavsiye ederim.Şimdilik hayırlı geceler. Gün içi güzel videolar bulursanız atın da nasiplenelim, günümüz güzelleşsin.
![]()
29:15 civarları başlıyorYaw macin son anlarindaki stadin 4 bir yanindaki taraftarin tezahurata baslamasi cok iyiydi.
bursaspor lige cıkmalı tekrarYaw Sivas grubu lider bitirmis ama Umraniye macina bakiyorsun, stadin 3 tarafinda toplam 100 seyirci yok. Simdi ben o maçı neden izleyeyim?
Düşünsenize, Goztepe veya Bursa grubu lider bitirse ilk macina bilet bulamazsiniz. Insallah sadece seyircili takimlar lige devam ederler.
Goztepe de net cikmali.bursaspor lige cıkmalı tekrar
Omar Campos adı geçmişti yazın. O tarz genç, parlama yapmaya aday ve yedek kalmayı da sorun etmeyecek bir genco almalıyız bence. Rıdvan oluyorsa Rıdvan'ı isterim tabi.Kazımcan oynasın işte arkadaş ne transferi ya