GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Omar Campos adı geçmişti yazın. O tarz genç, parlama yapmaya aday ve yedek kalmayı da sorun etmeyecek bir genco almalıyız bence. Rıdvan oluyorsa Rıdvan'ı isterim tabi.
olabilir ama sol bek yerli olacak gibi her türlü

pva-genç yabancı düşük bütçeli sol beke ben de okeyim

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Şu tarz kolpa hesapların haberini paylaşmasak belli çünkü haberin yalan ve uydurma olduğu roma ne yapsın elinde tammy abraham ve belotti varken icardi'yi. Bu tarz hesapların amacı belli şuan galatasaray motiveyken ortamı bozmak galatasaray'lı gibi görünen fener yalamaları bu hesaplar.

olabilir ama sol bek yerli olacak gibi her türlü

pva-genç yabancı düşük bütçeli sol beke ben de okeyim
Pva yerine Aralık'ta sözleşmesi biten Şilili sol bek var 25 yaşında bedavaya bize yazılıyor dış basında. Maaşı da yüksek olmaz herhalde gelecek sezon yabancı sınırı olmayacaksa mantıklı hamle olabilir. Bu sezon zaten Kazımcan ile devam seneye de ikisi rotasyonu tamamlar. Emre T 'ye güvenip yola çıkamazsın çünkü. Yerli sol bek olsada alsak keşke ama herkesin dediği Rıdvan'da ameliyat oldu o da bu sezon full sakattı, kroniklik onda da olabilir.

M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Nelsson'u iyi bir fiyata satacaksak hazır düşüşteyken Çağlar'a çökebilirsek elimiz çok rahatlar.
Nelsson için planlanan gelecek senenin transfer bütçesi olması. Hatta mevcut yönetim bu şekilde her sene 1 oyuncu pazarlayıp bütçeyi oradan oluşturmayı hedefliyor.

DK sonrası acil ihtiyacı olan bir EPL kulübü olmazsa bence sezon sonunu bekleriz satmak için.

Nelsson için planlanan gelecek senenin transfer bütçesi olması. Hatta mevcut yönetim bu şekilde her sene 1 oyuncu pazarlayıp bütçeyi oradan oluşturmayı hedefliyor.

DK sonrası acil ihtiyacı olan bir EPL kulübü olmazsa bence sezon sonunu bekleriz satmak için.

Evet bu da mantıklı ama olur da iyi bir Dünya Kupası geçirir ve 20+ gibi bir teklif gelirse sezon sonunu beklemeyiz bence.

Biri Cengiz diğeri kim acaba? Umarım Kaan Ayhan değildir. Mert Müldür'ü alabilsek keşke ama ilk önce şu gelecek sene ve bundan sonra en az 5 senenin yerli kuralı açıklansa keşke. Neye göre planlama yapılacak bilsek

Mert zor da Rıdvan kiralanabilir belki sakatlığı ciddi değilse; gerçi sol beke yabancı bakıldığını söylemişler.

Dün takımın en çok kosani 11.3 km ile keremmis sonra Abdülkerim ve Oliveira geliyor 4 numara da boey.. Abdülkerim ve Oliveira ya çok şaşırdım

Mert zor da Rıdvan kiralanabilir belki sakatlığı ciddi değilse; gerçi sol beke yabancı bakıldığını söylemişler.
Sol beke Souza diye bir eleman var Şilili, milli takıma da çağrılan, oynadığı takımda kaptan, Aralık'ta sözleşmesi bitiyor yani beleş, 25 yaşında. Dış basında bizimle görüştüğü yazılıyor maliyet olarak mantıklı bence. Yalnız seneye yabancı sınırının artması durumunda mantıklı olur

Sol beke Souza diye bir eleman var Şilili, milli takıma da çağrılan, oynadığı takımda kaptan, Aralık'ta sözleşmesi bitiyor yani beleş, 25 yaşında. Dış basında bizimle görüştüğü yazılıyor maliyet olarak mantıklı bence. Yalnız seneye yabancı sınırının artması durumunda mantıklı olur

Omar Campos tekrar gündeme gelir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt