Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.531
- 20.849
- 2.233
Onu cok tanimiyorum ama satilan yabanci olursa genc 6 alinabilir.Berat Özdemir ne dersin? O çocuk zaten bize geleceği söyleniyordu araya birileri girdi TS'ye gitti.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Onu cok tanimiyorum ama satilan yabanci olursa genc 6 alinabilir.Berat Özdemir ne dersin? O çocuk zaten bize geleceği söyleniyordu araya birileri girdi TS'ye gitti.
Sözlerine inanmayacağım kişiler listesinin ilk 3'ünde yer alıyor ampüllü liderlerle marke sports akp il baskanlıgı acıklama yaptı,zemine inmeyecekler falan demiş
Rashiscayi kesmek kafanı kesmek gibi birsey2 adet transfer olabilir sadece o da biri olursa diğeri olsun tadında.
Cengiz’i gelmeye ikna edebilirsek
Victor Kristiansen (Sol Bek) alınıp kusursuza yakın bir 11 yaratabiliriz.
Rashica çok iyi gidiyor ama oraya daha skorer bir kanat şampiyonluk için önemli.
Kısa vadeli bir plan ile sol bekte ki sakatlık problemi olan Emre ve tecrübesizliği bizi sıkıntı yaratabilecek Kazımcan yerine yaşına rağmen tecrübesi ve sürekliliği olan ve 2 katına satabileceğimiz 2 yıl sonra Victor’u almak mantıklı olur.
Ronaldo falan geçiniz. Şov transferinin kralını yaptık
Sadece ben geliyorum saniyordumBu sehir ustume geliyor artik

2 adet transfer olabilir sadece o da biri olursa diğeri olsun tadında.
Cengiz’i gelmeye ikna edebilirsek
Victor Kristiansen (Sol Bek) alınıp kusursuza yakın bir 11 yaratabiliriz.
Rashica çok iyi gidiyor ama oraya daha skorer bir kanat şampiyonluk için önemli.
Kısa vadeli bir plan ile sol bekte ki sakatlık problemi olan Emre ve tecrübesizliği bizi sıkıntı yaratabilecek Kazımcan yerine yaşına rağmen tecrübesi ve sürekliliği olan ve 2 katına satabileceğimiz 2 yıl sonra Victor’u almak mantıklı olur.
Ronaldo falan geçiniz. Şov transferinin kralını yaptık
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bizi de kudurtmustu diye hatirliyorum?Rakibi kudurtan oyuncuları severim.