GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 adet transfer olabilir sadece o da biri olursa diğeri olsun tadında.

Cengiz’i gelmeye ikna edebilirsek

Victor Kristiansen (Sol Bek) alınıp kusursuza yakın bir 11 yaratabiliriz.

Rashica çok iyi gidiyor ama oraya daha skorer bir kanat şampiyonluk için önemli.

Kısa vadeli bir plan ile sol bekte ki sakatlık problemi olan Emre ve tecrübesizliği bizi sıkıntı yaratabilecek Kazımcan yerine yaşına rağmen tecrübesi ve sürekliliği olan ve 2 katına satabileceğimiz 2 yıl sonra Victor’u almak mantıklı olur.

Ronaldo falan geçiniz. Şov transferinin kralını yaptık
Rashiscayi kesmek kafanı kesmek gibi birsey

2 adet transfer olabilir sadece o da biri olursa diğeri olsun tadında.

Cengiz’i gelmeye ikna edebilirsek

Victor Kristiansen (Sol Bek) alınıp kusursuza yakın bir 11 yaratabiliriz.

Rashica çok iyi gidiyor ama oraya daha skorer bir kanat şampiyonluk için önemli.

Kısa vadeli bir plan ile sol bekte ki sakatlık problemi olan Emre ve tecrübesizliği bizi sıkıntı yaratabilecek Kazımcan yerine yaşına rağmen tecrübesi ve sürekliliği olan ve 2 katına satabileceğimiz 2 yıl sonra Victor’u almak mantıklı olur.

Ronaldo falan geçiniz. Şov transferinin kralını yaptık

Gol yollarinda biraz sanssizdi Rashica simdiye kadar. Golleri atmaya baslar yakinda, adam sadece kanatta takilmiyor merkeze de yöneliyor zaman zaman.

Insallah lafta kalmaz. Ama böyle bir projenin gerceklesebilmesi icin yönetimler biraz daha kalici olmali.

Her 2-3 senede bir kulüp baskaninin degistigi bir kulüpte ben böyle bir projenin mevye verme ihtimalini düsük görüyorum maalesef. Cünkü yeni gelen adamlarin sil bastan yapma ihtimalleri de epey yüksek.

Ben Dursun'a hala zerre güvenmiyorum ama asiri sacmalamadigi müddet kulüp baskani degistirmeyelim en azindan 2 dönem.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt