- 22 Ağustos 2010
- 32.848
- 37.654
- 3.033
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen hanımdan dayak yiyon normalNasıl yapalım lan?
Canıma susamadım henüz
son 2si yakın mesafe zaten tehlike yaratmıyor diye yutturulur da geri kalanı bilgisayar kontrolü varken şike soruşturulması geçirtir. Normal ülkede elbette
Adam her atakta öne çıkıyor ve ceza sahasına koşu yapıyor. Ek olarak hem duran toplarda kafayla etkili hem de penaltı kullanıyor.14 maçta 5 gol atmış. yuh bu nasıl sol bek
Allah rahmet eylesin çok üzücü ve acı bir durum, mekanı cennet olsun
13 maçın 8'si deplasman
13 maçta 13 kez direkten dönen top
13 maçta sadece 2 penaltı. Fener 8 penaltı kullanmış. Ki bir dünya verilmeyen penaltimiz var.
Ligde en fazla kurtarış yapan kalecilerin çoğu Galatasaray'a karşı yapmış. En fazla kurtarış yapılan 10 maçın 5 tanesi Galatasaraya karşı. Siz düşünün.
Düşünün 13 kez direkten dönen topun 2'si gol olsa. Örneğin Adana maçında Mertensin direği.
Düşünün verilmeyen penaltılardan ikisi verilse. Örneğin Giresun maçı, Trabzon maçı. Bunlar olsa fenerden önde olurduk.
Dünya kupası sonrası bu kadar şansız olacağımızı düşünmüyorum. O toplar girecektir. O verilmeyen penaltılarin calinacagina inanıyorum.
Fenerin 8 penaltı alması kriktdi bence. Avrupa'da maç oynayan fenere bu penaltılar yaradı. Penaltılar gelince maçı kopardılar extra çabaya gerek kalmadı. Avrupa'dan yorgun gelen fenere penaltilar çok yaradı.
Fenerin bizden üstün tarafi hava topları. Tactan bile ekmek yediler. Açılmayan(pozisyon bulamadigin) kapanan ters gelen takımlara karsi yine kafa topları panzehirdir. Çok zor gecmesini beklediğiniz az pozisyon bulacağını tahmin ettiğiniz macta ilk dakikalarda gelen gol kilidi açar. Çok rahatlatır. Fener penaltı ve kafa gollerinin ekmeğini yiyor. Zor gidecek maçları bu sayede açtılar. Bizimde kafa toplarinda goller bulmamiz lazım.

Tamam.Gs maçı yok diğer maçlarin degeri yok
Doğru mu bu ?
Raschica ne 2 sezondur düşüşte. Ne. 18 milyonu ?