GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fh78CvbXgAA0nfU

Yukarıdaki pozisyonlarin yarısı kadar gri pozisyonlarda, hep rakip lehine kararlar verildi ilk 13 haftada. Maçların kilitleri bir şekilde açıldı bu kararlarla.

Bu kadar hakem istikrarsızlığı, 13 maçta 8 deplasman, 13 direkten dönen şut (şanssızlık) ve rakibe tam tersi ittirmeye rağmen, sadece 2 puan.

14 maçta 5 gol atmış. yuh bu nasıl sol bek
Adam her atakta öne çıkıyor ve ceza sahasına koşu yapıyor. Ek olarak hem duran toplarda kafayla etkili hem de penaltı kullanıyor.

Ama buraya asla düşmez o adam. Roma istiyordu yazın ama bonservis konusunda anlaşamadılar galiba.

Bir tane post okuyacağız diye 827 tane reklamı aşmaya çalışıyoruz. reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam reklam

13 maçın 8'si deplasman
13 maçta 13 kez direkten dönen top
13 maçta sadece 2 penaltı. Fener 8 penaltı kullanmış. Ki bir dünya verilmeyen penaltimiz var.
Ligde en fazla kurtarış yapan kalecilerin çoğu Galatasaray'a karşı yapmış. En fazla kurtarış yapılan 10 maçın 5 tanesi Galatasaraya karşı. Siz düşünün.

Düşünün 13 kez direkten dönen topun 2'si gol olsa. Örneğin Adana maçında Mertensin direği.
Düşünün verilmeyen penaltılardan ikisi verilse. Örneğin Giresun maçı, Trabzon maçı. Bunlar olsa fenerden önde olurduk.

Dünya kupası sonrası bu kadar şansız olacağımızı düşünmüyorum. O toplar girecektir. O verilmeyen penaltılarin calinacagina inanıyorum.

Fenerin 8 penaltı alması kriktdi bence. Avrupa'da maç oynayan fenere bu penaltılar yaradı. Penaltılar gelince maçı kopardılar extra çabaya gerek kalmadı. Avrupa'dan yorgun gelen fenere penaltilar çok yaradı.

Fenerin bizden üstün tarafi hava topları. Tactan bile ekmek yediler. Açılmayan(pozisyon bulamadigin) kapanan ters gelen takımlara karsi yine kafa topları panzehirdir. Çok zor gecmesini beklediğiniz az pozisyon bulacağını tahmin ettiğiniz macta ilk dakikalarda gelen gol kilidi açar. Çok rahatlatır. Fener penaltı ve kafa gollerinin ekmeğini yiyor. Zor gidecek maçları bu sayede açtılar. Bizimde kafa toplarinda goller bulmamiz lazım.

13 maçın 8'si deplasman
13 maçta 13 kez direkten dönen top
13 maçta sadece 2 penaltı. Fener 8 penaltı kullanmış. Ki bir dünya verilmeyen penaltimiz var.
Ligde en fazla kurtarış yapan kalecilerin çoğu Galatasaray'a karşı yapmış. En fazla kurtarış yapılan 10 maçın 5 tanesi Galatasaraya karşı. Siz düşünün.

Düşünün 13 kez direkten dönen topun 2'si gol olsa. Örneğin Adana maçında Mertensin direği.
Düşünün verilmeyen penaltılardan ikisi verilse. Örneğin Giresun maçı, Trabzon maçı. Bunlar olsa fenerden önde olurduk.

Dünya kupası sonrası bu kadar şansız olacağımızı düşünmüyorum. O toplar girecektir. O verilmeyen penaltılarin calinacagina inanıyorum.

Fenerin 8 penaltı alması kriktdi bence. Avrupa'da maç oynayan fenere bu penaltılar yaradı. Penaltılar gelince maçı kopardılar extra çabaya gerek kalmadı. Avrupa'dan yorgun gelen fenere penaltilar çok yaradı.

Fenerin bizden üstün tarafi hava topları. Tactan bile ekmek yediler. Açılmayan(pozisyon bulamadigin) kapanan ters gelen takımlara karsi yine kafa topları panzehirdir. Çok zor gecmesini beklediğiniz az pozisyon bulacağını tahmin ettiğiniz macta ilk dakikalarda gelen gol kilidi açar. Çok rahatlatır. Fener penaltı ve kafa gollerinin ekmeğini yiyor. Zor gidecek maçları bu sayede açtılar. Bizimde kafa toplarinda goller bulmamiz lazım.

Doğru mu bu ?

Raschica ne 2 sezondur düşüşte. Ne. 18 milyonu ?

Hiç sanmıyorum. 11'e aldıkları ve tutmayan adama 18 istediklerini hiç sanmıyorum. 11-12 falan istemişlerdir. Biz de 6-7'ye bitirmeye çalışıyoruzdur. Sözleşmesinin bitmesine 1 sene kalmış İcardi'ye 30 istiyorlar haberini de sadece bizim medya yapardı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt