GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizim maaş bütçemiz 31 milyon euro
Fenerin maaş bütçesi 32 milyon euro'ya yakın. Beşiktaşin 22-23 civarı olması lazım.

Bu kadar transfere rağmen fenerbahçe ile aynı maaş rakamındayız. Bunca başarısızlığa rağmen bu kadar maaş ödüyor fener.

Bizim maaş bütçemiz 31 milyon euro
Fenerin maaş bütçesi 32 milyon euro'ya yakın. Beşiktaşin 22-23 civarı olması lazım.

Bu kadar transfere rağmen fenerbahçe ile aynı maaş rakamındayız. Bunca başarısızlığa rağmen bu kadar maaş ödüyor fener.
Fenerin daha da fazladır üstad, bizle denk olmaları mümkün değil bence. Teknik heyetlerini de işin içine dahil edersek bi 45m euro vardır bunların maaş gideri.

hull city'e gönderdikleri çöpleri bile belki hala besliyorlardır acunla %50 - %50

Fenerin daha da fazladır üstad, bizle denk olmaları mümkün değil bence. Teknik heyetlerini de işin içine dahil edersek bi 45m euro vardır bunların maaş gideri.

hull city'e gönderdikleri çöpleri bile belki hala besliyorlardır acunla %50 - %50

Sadece oyuncuları hesapladım. Fenerde en yüksek maaşı Batshuayi aliyor 3 milyon sonra 2.5 pedro sonra king. Belki hatalarım olmuştur ama 32'e yakın buldum.

Dün yazmıştım. Icardi'nin ben kasımpaşa maçında oynayacağını düşünüyorum. 30 dakika falan. Hoca da beğenmiş fizik olarak. Psg'de 4 hazırlık maçına çıkmış. En son maçı 35 temmuzda. Psg ile 10 ağustosa kadar A takımla idmanlara çıkmış.

Kasımpaşa maçında kadroda olur.

Galatasaray'a gelmeden önce Aalborg ile 8 maça çıkan Mathias Ross Jensen, hazır olarak takıma katıldı.

Danimarkalı stoperin, fiziksel olarak ligin en hazır oyuncularından biri olduğu öğrenildi.

[Ajansspor]
Sanırım kendi liginde belli bir hava topu mücadelesine çıkan oyuncular arasında %75 ile hava topu kazanma yüzdesi en yüksek oyuncu olmuş Mathias Ross

Sadece oyuncuları hesapladım. Fenerde en yüksek maaşı Batshuayi aliyor 3 lira sonra 2.5 pedro sonra king. Belki hatalarım olmuştur ama 32'e yakın buldum.
Sikeciler maaşları açıklamıyor ki yani onu bende araştırdım ama TFF ve UEFA dışında kimsede net rakamlar yoktur KAP'a istedikleri gibi açıklama yapıyor misal bazı oyuncunun bonservisi açıklıyor ama maaş yok yada tam tersi yapıyorlar gönderdikleri Samatya 2.2aliyor misal
Taraftar tepki gostermesin diye maaş açıklamıyor moron taraftarlarida inaniyor

futbol nöbeti akıyorrrrrr

Bu kadar transfer yapınca insan halen transfer bekliyor :asd:

FcNyuuMaUAM8JCU

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt