Dağhan Kan
Kırmızı Üye
- 28 Şubat 2009
- 1.781
- 530
- 1.853
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenerin daha da fazladır üstad, bizle denk olmaları mümkün değil bence. Teknik heyetlerini de işin içine dahil edersek bi 45m euro vardır bunların maaş gideri.Bizim maaş bütçemiz 31 milyon euro
Fenerin maaş bütçesi 32 milyon euro'ya yakın. Beşiktaşin 22-23 civarı olması lazım.
Bu kadar transfere rağmen fenerbahçe ile aynı maaş rakamındayız. Bunca başarısızlığa rağmen bu kadar maaş ödüyor fener.
Fenerin daha da fazladır üstad, bizle denk olmaları mümkün değil bence. Teknik heyetlerini de işin içine dahil edersek bi 45m euro vardır bunların maaş gideri.
hull city'e gönderdikleri çöpleri bile belki hala besliyorlardır acunla %50 - %50
Sanırım kendi liginde belli bir hava topu mücadelesine çıkan oyuncular arasında %75 ile hava topu kazanma yüzdesi en yüksek oyuncu olmuş Mathias RossGalatasaray'a gelmeden önce Aalborg ile 8 maça çıkan Mathias Ross Jensen, hazır olarak takıma katıldı.
Danimarkalı stoperin, fiziksel olarak ligin en hazır oyuncularından biri olduğu öğrenildi.
[Ajansspor]
Sikeciler maaşları açıklamıyor ki yani onu bende araştırdım ama TFF ve UEFA dışında kimsede net rakamlar yoktur KAP'a istedikleri gibi açıklama yapıyor misal bazı oyuncunun bonservisi açıklıyor ama maaş yok yada tam tersi yapıyorlar gönderdikleri Samatya 2.2aliyor misalSadece oyuncuları hesapladım. Fenerde en yüksek maaşı Batshuayi aliyor 3 lira sonra 2.5 pedro sonra king. Belki hatalarım olmuştur ama 32'e yakın buldum.
Hücum hattına bak
Akbaba
Belhanda
Onyekuru
Akintola
Guldbrandsen
Gökhan Töre
Bjarnason
Assombalonga
Dzyuba
milli takım oyuncusu olarak diyelimcana da kosovalı
kosovalılar da arnavut zaten
bizzat kendimden biliyorum![]()
Bardakçı cezalı Stoper oynarşu son transferlerden kasimpasa maçında süre bulan olur mu sizce? olursa hangileri