Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.288
- 101.504
- 5.238
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
@Vasfi Vural Bu olaydan sonra Vasfi temsili@Sami Karakoç süreci takip ediyor musun? Daha ceza almamış.
Farkli bir kadro kuralim. Bazi maclarda Emin - Abdulkerim oynar mi?
PVA yerine Kazımcan'ı kadroya ilk 11'e yerleştirmeyi düşünüyor olabiliriz.Maça Emin Bayram, Kerem ve Yunus ile başlar. Hamle yaparken mecburen ikili değişiklikler yapar. Mesela Kerem'i çıkartıp Rashica'yı alırken Van Aanholt'u çıkarıp Kazımcan'ı veya Oliveira'yı çıkartıp Berkan'ı almak zorunda kalacak.
Nelsson-Emin okey duruyor da Emin-Abdülkerim biraz korkuttuFarkli bir kadro kuralim. Bazi maclarda Emin - Abdulkerim oynar mi?
Ben bekliyorum bazı maçlarda.Farkli bir kadro kuralim. Bazi maclarda Emin - Abdulkerim oynar mi?
Her mac degil. Icerideki 3 - 4 macta. Bazi yabancilari kusturmemek lazim. Emin icin de iyi deneyim olurNelsson-Emin okey duruyor da Emin-Abdülkerim biraz korkuttu
Olabilir ama niye olmasın
Boey - Emin - Abdülkerim - Dubois yaparsak oynayabilir.Farkli bir kadro kuralim. Bazi maclarda Emin - Abdulkerim oynar mi?
Değişik gelebilir ama ben Emre Taşdemir'i daha çok göreceğiz diyorum maçlarda.PVA yerine Kazımcan'ı kadroya ilk 11'e yerleştirmeyi düşünüyor olabiliriz.
IstanbulBen bekliyorum bazı maçlarda.
Hatta içerdeki kolay maçın birinde
Okan
Boey emin apo PVA
torre
Rashica sergio mata mertens
Icardi
denenebilir.
Mutlaka olur ya, cezalısı, sakatlığı falan derken. Türkiye kupasında da bol bol görebiliriz mesela o tandemi. Ross'ta süre bulur orada, sol stoper oynayabiliyorHer mac degil. Icerideki 3 - 4 macta. Bazi yabancilari kusturmemek lazim. Emin icin de iyi deneyim olur
Aynen onları düşünmüştüm.Istanbul
Umraniye
Belki Sivas'in Avrupa macina filan denk gelirsek.
O da olabilir ama ben Kazımcan'ı Altay dönemi bazı maçlarında çok beğenmiştim hatta sol çizgi boyunu çok fazla kullanmıştı. Kazımcan aslında bileklerine çok hakim ve çevik bir yapıya sahip hücum yönünden pek sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ama savunma yönü hızlı atletik adamlara karşı zorlanabilir. PVA ve Kazımcan arasından birini seçelim dersek %80 Kazımcan derim. Emre Taşdemir de olabilir ama bence Kazımcan'ı oraya pişirip beşiktaşın Rıdvan'a yaptığı gibi yaparsak bence iyi bir futbolcu kazanırız. Kazımcan 1 sezon içinde Eren Elmalı seviyesine rahatlıkla çıkar.Değişik gelebilir ama ben Emre Taşdemir'i daha çok göreceğiz diyorum maçlarda.
Galiba Ross da Emin de sag sol oynayabiliyor.Mutlaka olur ya, cezalısı, sakatlığı falan derken. Türkiye kupasında da bol bol görebiliriz mesela o tandemi. Ross'ta süre bulur orada, sol stoper oynayabiliyor