GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan Kocuk'u da kullanabilir belki bu maç

Maça Emin Bayram, Kerem ve Yunus ile başlar. Hamle yaparken mecburen ikili değişiklikler yapar. Mesela Kerem'i çıkartıp Rashica'yı alırken Van Aanholt'u çıkarıp Kazımcan'ı veya Oliveira'yı çıkartıp Berkan'ı almak zorunda kalacak.
PVA yerine Kazımcan'ı kadroya ilk 11'e yerleştirmeyi düşünüyor olabiliriz.

Yunus ilk 11'den kesilmez bizim sorun Yunus kanadında değildi diğer PVA - Kerem kanadındaydı hatta gollere veya kaçırdıklarımıza bakarsak Yunus hepsinin içerisinde var.

Seneye lig şampiyonu ucl için 4 eleme oynayacak olayı doğrumu ? Öyleyse yanmisiz

Değişik gelebilir ama ben Emre Taşdemir'i daha çok göreceğiz diyorum maçlarda.
O da olabilir ama ben Kazımcan'ı Altay dönemi bazı maçlarında çok beğenmiştim hatta sol çizgi boyunu çok fazla kullanmıştı. Kazımcan aslında bileklerine çok hakim ve çevik bir yapıya sahip hücum yönünden pek sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum ama savunma yönü hızlı atletik adamlara karşı zorlanabilir. PVA ve Kazımcan arasından birini seçelim dersek %80 Kazımcan derim. Emre Taşdemir de olabilir ama bence Kazımcan'ı oraya pişirip beşiktaşın Rıdvan'a yaptığı gibi yaparsak bence iyi bir futbolcu kazanırız. Kazımcan 1 sezon içinde Eren Elmalı seviyesine rahatlıkla çıkar.

Bugün idman görüntülerinde Muslera sağ bacağının arkasına vuruyordu hep eliyle, bir de şakayla karışık kameraların kaleci bölümünü çekmesini çok istemedi. Kasımpaşa maçında Okan ı görür müyüz acaba bu sezon ilk defa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt