Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.656
- 109.483
- 4.878
Normalbizim topcular dünya kupasinda ortalama 5dk oynadi galiba
Insanlar niye o kadar beklentiye girmisti anlamadim zaten. Oynamayacaklari barizdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Normalbizim topcular dünya kupasinda ortalama 5dk oynadi galiba
Muslera ve biraz Torreira sürpriz oldu, diğerlerinin öyle aman aman oynayacağını düşünmüyordum ben zaten.bizim topcular dünya kupasinda ortalama 5dk oynadi galiba
Sofyan imkansız artık ingiltere'ye top 6 takımından birine transfer yapacak.Sofyan amkarbat yerine gelse güzel olurdu lakin çok para istiyorlar sanırım
Iyi iyi bizimle de adı geçiyordu kurtulmuş oluruzFener maçındaki performansından sonra fener’in alması he
Fener maçındaki performansından sonra fener’in alması he
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ferdi de hic fena oyuncu degil baya begeniyorumFerdi balonuna 25m fiyat çekiyorlar utanmadan, Boey onun ciğerini söndürür be
Hayat 3 evreden olusur
Forumdakileei degistirebilecegine inandigin
Forumdakileri degistiremeyecegini kabul ettigin
Forumdakilerin seni degistirdigi
Uzulerek goruyorum ki 3.evredesin ustat
Fener iyi top filan oynamıyor. Bu seneki farkları atletizm ve tempo onuda uzun süre yapabilirlermi meçhul. Mahalle takımından bile gol yiyorlar. Basit şeyleri hatasız yapabilen her kulüp bunlardan puan alirBu sene Şampiyonluk için topla tüfekle saldıralım. Fener 10 yıl sonra iyi top oynuyor, tek çelme takabilecek takım biziz. Mayısa kadar subjektifim
Fener iyi top filan oynamıyor. Bu seneki farkları atletizm ve tempo onuda uzun süre yapabilirlermi meçhul. Mahalle takımından bile gol yiyorlar. Basit şeyleri hatasız yapabilen her kulüp bunlardan puan alir