GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ula gidin alın benjamin andreyi beleşe. kiralık aşk peşinde koşmak ne zaman fayda getirdi

70 milyon doları ronaldoya verip 1 bucuk sezonluguna imzalayalım.

Aman Allah'im müthis zeki bir adam bu...

'Pro lisans için ne düşünüyorsunuz?'

Volkan Demirel: "Her şeyin bir belgesi var, bunu inkar etmiyoruz. İnsanları da kırmak istemiyorum ama bu belgeyi de herkesin almaması gerektiğini düşünüyorum."

Volkan Demirel: "Buna şöyle bakmak lazım; 'Ehliyeti olan bir sürücünün her trafiğe çıktığında heyecanlı şekilde kaza yapmasını mı istersin? Yoksa çok iyi bir sürücünün hiç ehliyeti olmadan kaza yapmadan hayatına devam etmesini mi istersiniz?' diye sorsam nasıl cevap verirsiniz?"

Volkan Demirel: "Kaza olmayacaksa, yani bilenin sürmesi daha mantıklı ehliyettense."

Adi gecen yerli transfer dedikodulari yalandir insallah.

Ne Halil Akbunar'a ne de Samet Akaydin gibi adamlara ihtiyacimiz yok. 30'una merdiven dayamis yerli futbolculara hele hele hic gerek yok.

Samet yerine Emin ve Metehan var iste, mis gibi altyapi meyveleri.
Eğer Halil sol bek için isteniyorsa karşı çıkmam, Kazımcanla birlikte götürsünler sol bek rotasyonunu, tabii Rıdvan alınamıyorsa

Eğer Halil sol bek için isteniyorsa karşı çıkmam, Kazımcanla birlikte götürsünler sol bek rotasyonunu, tabii Rıdvan alınamıyorsa

Sol bek olmayan adamin sol bek icin alinmasina en basindan kesinlikle karsi cikarim ama genel olarak Halil'in transferine karsiyim zaten.

Devsirme futbolculara karsi net tutumum var. Cok cok cok zor durumda kalinmadigi müddet her zaman orijinal pozisyonlu futbolcunun oynamasindan yanayim, ne kadar genc ne kadar tecrübesiz veya ne kadar yetersiz olursa olsun. FT'nin Gedson'u stoper oynatip hem orta sahayi hem de defansi gücsüzlestirmesini düsün. En güzel örnek olabilir. Hepimiz yenilecegimizi biliyorduk bu ilk 11'i gördükten sonra.

Veya haftalar önce Berkan Kutlu'nun sol bekte denenmesinin istendigi vakitte de söylüyordum. Sadece cok kosuyor diye orada idare eder diye düsündü millet. Ama o isler öyle olmuyor. Adami oraya koyarsin bir pozisyonda yanindakilere dikkat etmez, ofsayti bozar ve tak diye golü yersin. Adam orta saha oyuncusu, hic bir zaman gözünün ucuyla olsa bile ofsayta dikkat etmek zorunda kalmamis. Bu sadece bir örnek.

Bu yüzden transfer olacaksa surayi idare etsin burayi idare etsin diye transfer yapilmamali. Dedigim gibi ne Halil'e ne de Samet'e ihtiyacimiz yok su an.

Sol bek olmayan adamin sol bek icin alinmasina en basindan kesinlikle karsi cikarim ama genel olarak Halil'in transferine karsiyim zaten.

Devsirme futbolculara karsi net tutumum var. Cok cok cok zor durumda kalinmadigi müddet her zaman orijinal pozisyonlu futbolcunun oynamasindan yanayim, ne kadar genc ne kadar tecrübesiz veya ne kadar yetersiz olursa olsun. FT'nin Gedson'u stoper oynatip hem orta sahayi hem de defansi gücsüzlestirmesini düsün. En güzel örnek olabilir. Hepimiz yenilecegimizi biliyorduk bu ilk 11'i gördükten sonra.

Veya haftalar önce Berkan Kutlu'nun sol bekte denenmesinin istendigi vakitte de söylüyordum. Sadece cok kosuyor diye orada idare eder diye düsündü millet. Ama o isler öyle olmuyor. Adami oraya koyarsin bir pozisyonda yanindakilere dikkat etmez, ofsayti bozar ve tak diye golü yersin. Adam orta saha oyuncusu, hic bir zaman gözünün ucuyla olsa bile ofsayta dikkat etmek zorunda kalmamis. Bu sadece bir örnek.

Bu yüzden transfer olacaksa surayi idare etsin burayi idare etsin diye transfer yapilmamali. Dedigim gibi ne Halil'e ne de Samet'e ihtiyacimiz yok su an.
Umarım bu saçma sapan yabancı kısıtlaması kaldırılır da biz de böyle saçma sapan transferleri filan konuşmak zorunda kalmayız, yav akıl mantık işi değil elimizde Rashica gibi bir cevher var bu adam oynayabilsin diye Beşiktaş ve Başakşehir maçlarına sol bekte Emre Taşdemir ile çıktık şaka gibi. Cidden söylüyorum Emre Taşdemir in kadroda kaldığını bu rezerv lig zımbırtısında kim oynuyor acaba diye bakarken gördüm, adamın varlığını bile unutmuştum.

Sene başında ciddi ciddi Kerem ve Yunus ikilisi üzerinden kadro planlaması yapmak zorunda kaldık bu saçma kural yüzünden

Vallaha yabancı sınırı kalkar gibi görünüyor. Olmadı kalkmadı ve devam ederse de almak için yerli oyuncu almamaloyiz. Abdul gibi kerem gibi çok iyi analiz etmek lazım. Yurtiçinde opsiyonlar çok kısıtlı. İlla yerli olacaksa gurbetçi futbolculara yinelmeliyiz.

Yabancı sınırı kalkacak kriterlerle. Şimdiden sezon sonu için Muslera yerine tercihen Güney Amerikalı bir kaleci bulmamız şart.
Önerim:

bizim topcular dünya kupasinda ortalama 5dk oynadi galiba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt