Taner Selman
Büyük Kaptan
- 18 Ağustos 2017
- 21.237
- 18.392
- 1.338
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mecidiyeköy'de olan daireleri yabancılara satacak olan şirket buymuş demek. Tahhüt ettikleri fiyat m²'sine bizim elimize geçecek 70 bin dolardı sanırım. Toplamda 70 milyon dolar.
Mecidiyeköy'de olan daireleri yabancılara satacak olan şirket buymuş demek. Tahhüt ettikleri fiyat m²'sine bizim elimize geçecek 70 bin dolardı sanırım. Toplamda 70 milyon dolar.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Eğer Halil sol bek için isteniyorsa karşı çıkmam, Kazımcanla birlikte götürsünler sol bek rotasyonunu, tabii Rıdvan alınamıyorsaAdi gecen yerli transfer dedikodulari yalandir insallah.
Ne Halil Akbunar'a ne de Samet Akaydin gibi adamlara ihtiyacimiz yok. 30'una merdiven dayamis yerli futbolculara hele hele hic gerek yok.
Samet yerine Emin ve Metehan var iste, mis gibi altyapi meyveleri.
Eğer Halil sol bek için isteniyorsa karşı çıkmam, Kazımcanla birlikte götürsünler sol bek rotasyonunu, tabii Rıdvan alınamıyorsa
Umarım bu saçma sapan yabancı kısıtlaması kaldırılır da biz de böyle saçma sapan transferleri filan konuşmak zorunda kalmayız, yav akıl mantık işi değil elimizde Rashica gibi bir cevher var bu adam oynayabilsin diye Beşiktaş ve Başakşehir maçlarına sol bekte Emre Taşdemir ile çıktık şaka gibi. Cidden söylüyorum Emre Taşdemir in kadroda kaldığını bu rezerv lig zımbırtısında kim oynuyor acaba diye bakarken gördüm, adamın varlığını bile unutmuştum.Sol bek olmayan adamin sol bek icin alinmasina en basindan kesinlikle karsi cikarim ama genel olarak Halil'in transferine karsiyim zaten.
Devsirme futbolculara karsi net tutumum var. Cok cok cok zor durumda kalinmadigi müddet her zaman orijinal pozisyonlu futbolcunun oynamasindan yanayim, ne kadar genc ne kadar tecrübesiz veya ne kadar yetersiz olursa olsun. FT'nin Gedson'u stoper oynatip hem orta sahayi hem de defansi gücsüzlestirmesini düsün. En güzel örnek olabilir. Hepimiz yenilecegimizi biliyorduk bu ilk 11'i gördükten sonra.
Veya haftalar önce Berkan Kutlu'nun sol bekte denenmesinin istendigi vakitte de söylüyordum. Sadece cok kosuyor diye orada idare eder diye düsündü millet. Ama o isler öyle olmuyor. Adami oraya koyarsin bir pozisyonda yanindakilere dikkat etmez, ofsayti bozar ve tak diye golü yersin. Adam orta saha oyuncusu, hic bir zaman gözünün ucuyla olsa bile ofsayta dikkat etmek zorunda kalmamis. Bu sadece bir örnek.
Bu yüzden transfer olacaksa surayi idare etsin burayi idare etsin diye transfer yapilmamali. Dedigim gibi ne Halil'e ne de Samet'e ihtiyacimiz yok su an.