Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fener'in yanlış hesaplamışsın yüksek ihtimal 38-40 milyon euro civarı onların. Novak + Lemos+ Bruma üçlüsü 5 milyon alıyor sırf. Luan Peres yine 2.2 alıyor sanırım. Yine Serdar Aziz+ İrfan+ Emre Mor+ Mert Hakan+ Ferdi 7-7.5 civarı alıyor mesela.Sadece oyuncuları hesapladım. Fenerde en yüksek maaşı Batshuayi aliyor 3 milyon sonra 2.5 pedro sonra king. Belki hatalarım olmuştur ama 32'e yakın buldum.
kim diyor ahmet ercanlar mıicardinin maliyeti 3.45 m euroymuş
+++
wanda nara bilinmiyor
yok bizim sinan yılmazlar, 750k maaş doğru ama 2.7 civarında da vergi var, + wanda nara komisyonkim diyor ahmet ercanlar mı
Fener'in yanlış hesaplamışsın yüksek ihtimal 38-40 milyon euro civarı onların. Novak + Lemos+ Bruma üçlüsü 5 milyon alıyor sırf. Luan Peres yine 2.2 alıyor sanırım. Yine Serdar Aziz+ İrfan+ Emre Mor+ Mert Hakan+ Ferdi 7-7.5 civarı alıyor mesela.
Novak 1.250 ile Bruma 1.2 imkansız. Neye göre bunu aldınız ki? Novak bunlara gittiğinde en çok gol atan sol bekti 2-2.2 milyon maaş konuşuluyordu. Yine Bruma 1.7-1.8 alıyordu eski kulübünde. Ben de hesapladım 38 milyon civarı çıktı.Hepsini hesapladım.
Novak 1.250
Lemos 850
Bruma 1.200
Puan peres 2.200
Serdar 813.
Irfan 1.525
Mert Hakan 1.100
Emre Mor 1.250
Ferdi 1.500
Bunlar
Berat Yılmaz nasıl orta saha sanırım onunla da profesyonel sözleşme imzalamışız.ali yesşilyurt topu oyuna sokmadaki meziyeti nedeniyle çok önemli bi stoper.halim ayaz bu ülke için çok önemli bi yetenek.playmaker kanat
Selim Soydan boş yapmış.Selim Soydan: “Fatih Terim’in ceza aldığı bir dönemde, savunma yapmak için TFF’ye gelen 3 Galatasaray yöneticisi “cezayı uzatın da hocadan kurtulalım” dedi.” (@aspor)
Mevkisi:8 numara.Mücadeleci ve teknik bi ortasaha.asistcidirBerat Yılmaz nasıl orta saha sanırım onunla da profesyonel sözleşme imzalamışız.
Fener Kap verilerini vermeyince internetten aldık rakamları. Novak'in extra imza parası var. Bruma konusunda emin değildim. Dediginiz doğrudur.Novak 1.250 ile Bruma 1.2 imkansız. Neye göre bunu aldınız ki? Novak bunlara gittiğinde en çok gol atan sol bekti 2-2.2 milyon maaş konuşuluyordu. Yine Bruma 1.7-1.8 alıyordu eski kulübünde. Ben de hesapladım 38 milyon civarı çıktı.