GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sadece oyuncuları hesapladım. Fenerde en yüksek maaşı Batshuayi aliyor 3 milyon sonra 2.5 pedro sonra king. Belki hatalarım olmuştur ama 32'e yakın buldum.
Fener'in yanlış hesaplamışsın yüksek ihtimal 38-40 milyon euro civarı onların. Novak + Lemos+ Bruma üçlüsü 5 milyon alıyor sırf. Luan Peres yine 2.2 alıyor sanırım. Yine Serdar Aziz+ İrfan+ Emre Mor+ Mert Hakan+ Ferdi 7-7.5 civarı alıyor mesela.

Şu kadroya bak yav. Geçen sene ömrümüzden 5 sene götürdü bu sene telafi edeceğiz inşAllah

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Fener'in yanlış hesaplamışsın yüksek ihtimal 38-40 milyon euro civarı onların. Novak + Lemos+ Bruma üçlüsü 5 milyon alıyor sırf. Luan Peres yine 2.2 alıyor sanırım. Yine Serdar Aziz+ İrfan+ Emre Mor+ Mert Hakan+ Ferdi 7-7.5 civarı alıyor mesela.

Hepsini hesapladım.
Novak 1.250
Lemos 850
Bruma 1.200

Puan peres 2.200
Serdar 813.
Irfan 1.525
Mert Hakan 1.100
Emre Mor 1.250
Ferdi 1.500

Bunlar

1662733545250.webp

:LOL:

Hepsini hesapladım.
Novak 1.250
Lemos 850
Bruma 1.200

Puan peres 2.200
Serdar 813.
Irfan 1.525
Mert Hakan 1.100
Emre Mor 1.250
Ferdi 1.500

Bunlar
Novak 1.250 ile Bruma 1.2 imkansız. Neye göre bunu aldınız ki? Novak bunlara gittiğinde en çok gol atan sol bekti 2-2.2 milyon maaş konuşuluyordu. Yine Bruma 1.7-1.8 alıyordu eski kulübünde. Ben de hesapladım 38 milyon civarı çıktı.

Lense gitmiş, fofana ile beraber bunlar adam yer ulan ortasahaya bak ya

Novak 1.250 ile Bruma 1.2 imkansız. Neye göre bunu aldınız ki? Novak bunlara gittiğinde en çok gol atan sol bekti 2-2.2 milyon maaş konuşuluyordu. Yine Bruma 1.7-1.8 alıyordu eski kulübünde. Ben de hesapladım 38 milyon civarı çıktı.
Fener Kap verilerini vermeyince internetten aldık rakamları. Novak'in extra imza parası var. Bruma konusunda emin değildim. Dediginiz doğrudur.

Bu arkadaş bizim maaslari hesaplarken diagne ve luyundama'nin maaşlarının belli bir yüzdesini ödediğimiz için onları da hesaba katmış. Mesela fenerde mesut bu senenin maaşını alıpta gitti. 4 milyon deniyor. Samatta'nin maaşının yarısını ödüyorlar. Haberlere göre bu da 1
300'e denk geliyor. Caulker'in sözleşmesi fesh edildi. En az buradan 1 milyon. Max Meyer'in sözleşmesi fesh edildi. En az 750 bin. En az 7 milyonda buradan ekle. Dediginiz gibi 40'a yaklaşıyor.

Maaş konusu biraz muallak. Resmî rakamları paylaşmıyor fener.

Fener her türlü tutuyor bir yerleri.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt