GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Naci Ünüvar,Türk statüsünde oynayabiiyor mu.? Yanılmıyorsam O da Hollanda milli takımını seçmişti. Gerçi kendisi hiç oynadı mı.? Yusuf Demir almışken seneye de Burak İnce’yi alalım. Tabii 1 numaralı transfer hedefimiz Doğan Alemdar olmalı bence.

A milli için Oynamadı ama hollandayi seçti

Bu forumda Fatih Terim için hiç olumsuz bir yorum yazmadım fakat , Fatih hoca kalsaydı eğer Ömer oğulcan emre akbaba gibi adamların hala takımda forma şansı bulacağını hepimiz biliyoruz di mi?

"Takımın evladı" pozisyonundan yıllarca yararlanan kitleden kurtulmamızın temel nedeni Erden Timur değil Okan Buruk'tur.
Okan Buruk asıl takımın evladının kendisi olduğunu gösterdi bizlere. Şu transferlerden sonra hala Okan Buruk'a başka takımlı falan diyen yoktur herhalde. Hain diyen varsa da şu kurdurduğu kadronun derinliğine ve güzelliğine bakarak, Galatasaray'a bu iyiliği yapan birine artık hain diyeceğini düşünmüyorum. Taş gibi kadro kurdurdu adam taş.

Bende onu diyordum birkac gun once. Henuz davet edilmemis. Resmi hesaplarina baktim orda da kadroda gozukmuyor (son guncel).. Nkodou var mesela, ornek amacli yaziyorum. Ancak teknik heyette Rigobert Song reis sorumlulardan. Onunla gorusulup kulis yapilabilir, oyuncunun degerini attirmak icin. Oraya el atariz diye dusunuyorum ancak once Sacha bizi (bizimkileri) oyunuyla ikna etmeli :) Munferit olmamali bu performansi.
Sacha’yı almayacaklarsa çok enteresan olur. Şu formu ile Avrupa’da çatır çatır oynar. Tabii o güne kadar devam ettirir mi bilinmez.

Bunu yarin sikayet edecegim burada

Mancinikla yollasinlar trye

1662763272284.webp

@Sergen Zeren ideal kadromuz nasil olur sence ? (Yani tum oyuncularin hazir ve sakat olmadigi senaryoda).
------------------okan--------------------

boey--------nellson-------abdulkerim------ anholt

yusuf demir-----torreira----hamza-------rashica

-------------------oliveira------------------

-------------------icardi----------------------------------

yedekler:mertens--mata----yunus-----kerem---muslera-----mathias ross---dubois--midsö----seferovic----gomis

ya da

-------------------okan---------------

boey----------nellson---abdulkerim-------anholt

yunus-----------torreira-oliveira-------rashica

------------------- mertens-----------

--------------------icardi---------------------------

asıl 11 şu olmalı tabi

-----------------------okan----------------

boey----------nellson--------abdulkerim--------kadir subaşı

yusuf demir-------torreira----oliveira---------rashica

--------------------mertens----------------------------

---------------------icardi--------------------------

------------------okan--------------------

boey--------nellson-------abdulkerim------ anholt

yusuf demir-----torreira----hamza-------rashica

-------------------oliveira------------------

-------------------icardi----------------------------------

yedekler:mertens--mata----yunus-----kerem---muslera-----mathias ross---dubois--midsö----seferovic----gomis

ya da

-------------------okan---------------

boey----------nellson---abdulkerim-------anholt

yunus-----------torreira-oliveira-------rashica

------------------- mertens-----------

--------------------icardi---------------------------

Ilk kadro baya iddiali degil mi ? Hem Okan hem de Hamza ilk 11 yazmissin ? Bu arada bench "kagit ustunde de olsa" cok iyi oldu yaf.

Gercektende oyuncularin kafalarina gore, sanirim oyle oluyor, forma numarasini almasini sinirlamamiz lazim. Belirli kariyeri olmayan belirli bir basarisi olmayan isimlerin 6-8-9-10 gibi ozellikle bu tip numaralari isgal etmemesi gerekiyor. 10 numara icin bunu az cok yapiyoruz ama digerleri icinde gerekiyor.

Ilk kadro baya iddiali degil mi ? Hem Okan hem de Hamza ilk 11 yazmissin ? Bu arada bench "kagit ustunde de olsa" cok iyi oldu yaf.
okan iyi bi yerli kaleci.hamza da oliveira ile verkaç yapa yapa kaleye gider.olmadı kendi sırtında tasır kaleye bizi

okan iyi bi yerli kaleci.hamza da oliveira ile verkaç yapa yapa kaleye gider.olmadı kendi sırtında tasır kaleye bizi

Bu arada ilk cumleyi ignore lutfen, ben onu baska bir thread icin yazmistim burada kalmis.

Okan icin birkac olumsuz gorusum olsada bence de bizi idare edebilecek seviyede. Ancak hem onu hem de ortada Hamza'yi kullandigin icin bu sekilde yorumladim. Hamza'dan cok umutluyum bu arada, ancak, elde alternatifler o acidan zorladim :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt