Ali Bektaş
Büyük Kaptan
- 22 Kasım 2021
- 29.929
- 22.686
- 1.388
2 gol 1 asistle sezonu tamamlayacak gibi bir hissiyatım varKosovolu keremin bacak arasindan geciren gecirene
Yeminle hic icime sinmiyor (skill videolarina dayanarak)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
2 gol 1 asistle sezonu tamamlayacak gibi bir hissiyatım varKosovolu keremin bacak arasindan geciren gecirene
Yeminle hic icime sinmiyor (skill videolarina dayanarak)
vay canina vizyona bak
Sana bir 23-24 Bjk 11'i dizeyim de keyfin yerine gelsin
Esas sen kimsin yow
?@Onur Adıbelli en sevdiğin mermi çeşidi ne .300 AAC Blackout mu? Peki en sevdiğin çok amaçlı savaş uçağı varyantı Boeing F/A-18F Super Hornet mi? Peki Fransa ile stratejik rakip olduğumuzu düşünüyor musun özellikle Doğu Akdeniz ve Kuzey Afrika'da?
Bence Redmond bizim için listede Rashica'nın üstündeydi, yoksa Nevzat adını zikretmezdi o şekilde. Yine de Bjk'ye gittiği şartlarda istemezdim. Bir yıllık kontrat istemiş sonunda İngiltere'ye dönme konusunda ısrarcıymış. Bir de Bjk bir yandan Göztepe'ye iki tane topçu vermiş Soton'un sahibi aynı zamanda Göztepe'nin yeni sahibi.Öyle bir şey demiyorum ne alaka?
Birinin beleşe bonservisi alınabilirdi.
Rashica'nın yapamadığı EPLde Redmond yıllarca oynadı o da işin ayrı boyutu.
Onur olduğundan yüzde seksen eminim. Soruları evet diye yanıtlarsa kesinlikle odur.
Önüme bir buton koysalar, deseler ki buna her bastığında Galatasaray bir transfer yapacak ama ömründen bir sene eksilecek, hiç tereddüt etmeden hakkın rahmetine kavuşana kadar butona abanırım. Yine de buradayım evelallah!!Transferciler forumu terk etmiş özgscimbomlular hala burada
Abdülkerim cezalı yerine Emin Bayram olur, ayrıca Yusuf Demir'in de bu maçta süre almasını bekliyorum.Ekli dosyayı görüntüle 177806
Paşa maçına böyle çıkarız gibi.
Tamam tamam doğru Emin olur solda. Yusuf Demir de Mata da Icardi de süre bulur. Ama yedek başlarlar.Abdülkerim cezalı yerine Emin Bayram olur, ayrıca Yusuf Demir'in de bu maçta süre almasını bekliyorum.
Redmi Note 7 cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Bugün...Ekli dosyayı görüntüle 177769
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Uğur iz üstünde