Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.313
- 101.524
- 5.238
çokmuş25 civarı olması lazım 2 galibiyet 2 beraberlik olursa 35'e kadar yolu var

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çokmuş25 civarı olması lazım 2 galibiyet 2 beraberlik olursa 35'e kadar yolu var

dayı sen al hedefle cl hedefle sal bizi :dGeçen sene o saçma kadroyla o gruptan yenilgisiz çıkıp ve evet kötü olmasına rağmen Barca'yı elimizden kaçırdığımızı düşününce, konferans ligini hedef diye koymak.. Tamam gerçekçi hedefler koyalım kabul de bu dediğin kabaca eziklik..
jaskdhsad. sen de uefa'nın geçen seneye kadar umruna bile sallamadığı ligi hedef koy..dayı sen al hedefle cl hedefle sal bizi :d
Sen izleme ulanSonumuz 19-20 sezonu gibi olabilir hatta bu ihtimal epey yüksek fazla coşmayalım diyorum renktaşlar
valla genelde yarım kadrolarla şampiyonluğa oynardık rengimSen izleme ulan

Hell:
Ts nin geliri miSampiyonluk 10m
Cl play off 5m
Avrupa ligi katilim 4m
Misss
Ziraat Kupası paha biçilemez!Sampiyonluk 10m
Cl play off 5m
Avrupa ligi katilim 4m
Misss
Conf. için pek prestijten bahsetmesek. Sadece para kazanması kolay.bu arada ciddili yazalım.
cl ile ilgili bırakın ilerlemeyi, gruplara kalmak bile MAALESEF ütopya mı? ütopya. clyi geçelim.
konferans ligi ile avrupa ligi arasında maddi kazanım uçurum değil. doğru mu? doğru.
konferans ligini kazanmak prestij mi? prestij tabiki.
senin ligindeki yerel şampiyonluğuna senden 2 kat daha yüksek oran verilen, taraftarsız, camiasız takım 6. olarak favori gösterilmiş mi? gösterilmiş.
yani senin yerel liginin 4. favorisi bu turnuvada 6. favori olarak gösterilmiş mi? ee?
bu tabiki demek değildir ki sen bu turnuvaya her katıldığında favorisin. ama bu turnuvayı, iyi organize olursan, iyi kura çekersen gayet kazanabilirsin demektir bence.
al'den gelecek takımlar vs derken, ama gs'ın 2000 uefa zaferi ya da herhangi bir cl organizasyonunda son 8'e kalmak kadar ütopya değil ve maddi getirisi de fena değil.
bu kadar doğal bir talep olamaz yahu, bunun neresi eziklik :d
Conf. için pek prestijten bahsetmesek. Sadece para kazanması kolay.
Hedef olgusuna bakış açımızdaki farklılıktan kaynaklanıyor sanırım kanka. Ben daha önce bulunduğum yeri bile hedeflesem bu turnuvanın üstünde bir yerlerdeydim hep.
SERBULLAH "daha önce bulunduğum yeri hedeflesem bile bu turnuvanın üstünde bir yerlerdeyim" dediğine göre, ya TOTTENHAM falansın bizi serbullah olarak kandırıyorsun, ya da bilemiyorum abi tek başına AL semifinalisti falan olabilirsin :dConf. için pek prestijten bahsetmesek. Sadece para kazanması kolay.
Hedef olgusuna bakış açımızdaki farklılıktan kaynaklanıyor sanırım kanka. Ben daha önce bulunduğum yeri bile hedeflesem bu turnuvanın üstünde bir yerlerdeydim hep.