GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geçen sene o saçma kadroyla o gruptan yenilgisiz çıkıp ve evet kötü olmasına rağmen Barca'yı elimizden kaçırdığımızı düşününce, konferans ligini hedef diye koymak.. Tamam gerçekçi hedefler koyalım kabul de bu dediğin kabaca eziklik..
dayı sen al hedefle cl hedefle sal bizi :d

Sonumuz 19-20 sezonu gibi olabilir hatta bu ihtimal epey yüksek fazla coşmayalım diyorum renktaşlar

bu arada ciddili yazalım.

cl ile ilgili bırakın ilerlemeyi, gruplara kalmak bile MAALESEF ütopya mı? ütopya. clyi geçelim.

konferans ligi ile avrupa ligi arasında maddi kazanım uçurum değil. doğru mu? doğru.

konferans ligini kazanmak prestij mi? prestij tabiki.

senin ligindeki yerel şampiyonluğuna senden 2 kat daha yüksek oran verilen, taraftarsız, camiasız takım 6. olarak favori gösterilmiş mi? gösterilmiş.

yani senin yerel liginin 4. favorisi bu turnuvada 6. favori olarak gösterilmiş mi? ee?

bu tabiki demek değildir ki sen bu turnuvaya her katıldığında favorisin. ama bu turnuvayı, iyi organize olursan, iyi kura çekersen gayet kazanabilirsin demektir bence.

al'den gelecek takımlar vs olacak kabul, ama bu turnuvada iddialı olmak, gs'ın 2000 uefa zaferi ya da herhangi bir cl organizasyonunda son 8'e kalmak kadar ütopya değil ve maddi getirisi de fena değil.

bu kadar doğal bir talep olamaz yahu, bunun neresi eziklik :d

welcome to hell mı :hehe::hehe:
IMG-20220910-WA0010.webp

bu arada ciddili yazalım.

cl ile ilgili bırakın ilerlemeyi, gruplara kalmak bile MAALESEF ütopya mı? ütopya. clyi geçelim.

konferans ligi ile avrupa ligi arasında maddi kazanım uçurum değil. doğru mu? doğru.

konferans ligini kazanmak prestij mi? prestij tabiki.

senin ligindeki yerel şampiyonluğuna senden 2 kat daha yüksek oran verilen, taraftarsız, camiasız takım 6. olarak favori gösterilmiş mi? gösterilmiş.

yani senin yerel liginin 4. favorisi bu turnuvada 6. favori olarak gösterilmiş mi? ee?

bu tabiki demek değildir ki sen bu turnuvaya her katıldığında favorisin. ama bu turnuvayı, iyi organize olursan, iyi kura çekersen gayet kazanabilirsin demektir bence.

al'den gelecek takımlar vs derken, ama gs'ın 2000 uefa zaferi ya da herhangi bir cl organizasyonunda son 8'e kalmak kadar ütopya değil ve maddi getirisi de fena değil.

bu kadar doğal bir talep olamaz yahu, bunun neresi eziklik :d
Conf. için pek prestijten bahsetmesek. Sadece para kazanması kolay. :)

Hedef olgusuna bakış açımızdaki farklılıktan kaynaklanıyor sanırım kanka. Ben daha önce bulunduğum yeri bile hedeflesem bu turnuvanın üstünde bir yerlerdeydim hep.

Hedef olgusuna bakış açımızdaki farklılıktan kaynaklanıyor sanırım kanka. Ben daha önce bulunduğum yeri bile hedeflesem bu turnuvanın üstünde bir yerlerdeydim hep.

roma ve mourinhonun prestij kazandığı yer nasıl prestijli olmuyor ki

SERBULLAH "daha önce bulunduğum yeri hedeflesem bile bu turnuvanın üstünde bir yerlerdeyim" dediğine göre, ya TOTTENHAM falansın bizi serbullah olarak kandırıyorsun, ya da bilemiyorum abi tek başına AL semifinalisti falan olabilirsin :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt