- 18 Temmuz 2009
- 81.867
- 239.029
- 5.093
adminim sen lanziniyi de istiyodun sanırım 10 a yönetim gitmiş sanırım ona da duydunda mı dedin o ism
Bayağıdır listede olan bir adam Lanzini, onu biliyorum. Bu dönem istedik istemedik kısmını bilmiyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
adminim sen lanziniyi de istiyodun sanırım 10 a yönetim gitmiş sanırım ona da duydunda mı dedin o ism
Tam rezillik. Hollanda tarafı zorunlu falan diyordu, öyleyse ciddi sıkıntıEvet direkt onun isteği. 4 m euro işini napacaklar bakalım.
Top sürme beklentim yok zaten şu kadroda ona kalmaması gerekiyor top sürme işinin. Beni korkutan fizik olarak zayıf olması sebebi de aylardır tatil kafasından çıkmadığı için. Ama umuyorum ki güzel bir sezon geçirir. Açız yıllardır iyi bir golcüyeOnun formluk bir şeyi yok, en iyi halinde yapacağı iş de gelen topu içeri sokmak. Alıp top sürmesini bekleme.
İzleyelim.
Düşünsene Ocak 1 oluyorAdama'yı seneye kaçırmamak lazım sözleşmesi de bitiyorsa. Ne yapıp edip kadroya katarlar inşallah o herif bizim ligin bugu olur.
Sanmam.Top sürme beklentim yok zaten şu kadroda ona kalmaması gerekiyor top sürme işinin. Beni korkutan fizik olarak zayıf olması sebebi de aylardır tatil kafasından çıkmadığı için. Ama umuyorum ki güzel bir sezon geçirir. Açız yıllardır iyi bir golcüye
bi tane icardi gifi yapıyorum takipte kalın
3 atarak bozarizTam bozulmalik istatistik
Aynı Rossi'de olduğu gibi seve seve ödeyecekler. Rossi'de de zorunlu opsiyon yok talibi olduğu için alıp satacağız diyorlardı sonuç ortada. Ha daha sonra Hull City'e aynı paraya satarlar herhalde.Evet direkt onun isteği. 4 m euro işini napacaklar bakalım.