GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adminim sen lanziniyi de istiyodun sanırım 10 a yönetim gitmiş sanırım ona da duydunda mı dedin o ism

Bayağıdır listede olan bir adam Lanzini, onu biliyorum. Bu dönem istedik istemedik kısmını bilmiyorum.

Onun formluk bir şeyi yok, en iyi halinde yapacağı iş de gelen topu içeri sokmak. Alıp top sürmesini bekleme.
Top sürme beklentim yok zaten şu kadroda ona kalmaması gerekiyor top sürme işinin. Beni korkutan fizik olarak zayıf olması sebebi de aylardır tatil kafasından çıkmadığı için. Ama umuyorum ki güzel bir sezon geçirir. Açız yıllardır iyi bir golcüye

Adama'yı seneye kaçırmamak lazım sözleşmesi de bitiyorsa. Ne yapıp edip kadroya katarlar inşallah o herif bizim ligin bugu olur.
Düşünsene Ocak 1 oluyor
Sözleşmesinin bitimine 6 ay kalan Adama ve Dembele ile Haziran ayı için 3'er senelik on sözleşme imzalandığını KAP'a bildiriyoruz.

Düşünemedin değil mi :))

Düşüncesi bile çok güzel bir kere de biz yapsak böyle şeyler mükemmel olurdu

FcUMmcgWQAg0X8X

Top sürme beklentim yok zaten şu kadroda ona kalmaması gerekiyor top sürme işinin. Beni korkutan fizik olarak zayıf olması sebebi de aylardır tatil kafasından çıkmadığı için. Ama umuyorum ki güzel bir sezon geçirir. Açız yıllardır iyi bir golcüye
Sanmam.

Ceza sahasında buldu mu bitirir ama gol atmadığı her maçta da sövülür.

5milyon Euro opsiyon zorunlu mu eger öyleyse hiç kacari yok nerden baksalar facia bazı fenerliler opsiyon zorunlu değil diyor

Demebele böyle giderse biraz zor olur bize ama olursa harika iş olur. Belki de icardi güzel perfonmans gösterir onu alırız :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt