GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
james bir yedek için fazla bitik ve maliyetliydi. sakatlıklar falan adam antalya kıvamındaydı arap takımı bile istemiyor artık. mata daha iyi oldu.

Olası bir CL durumunda :

Raphael Guerrero
Asensio
Tsygankov
Laimer

beklenir.
Benim aklim fikrim Memphis'te. Bir de Moussa Dembele aklima dustu yakin zamanda. Zor tabii. Ryan Kent de hos bir isim. Kimler kimler var ya free. Neler neler yaparsin yani
Antalyaspor, Giresunspor ve Ümraniyespor maçlarında ilk 45 dakika da Emre Akbaba ile boşa harcamıştık Giresun maçında Torreira ve Mertens 11 de hazır halde başlasalardı bence o maçın sonucu da öyle olmayacaktı. Zaten baştan beri zorlu fikstürden geçiyoruz rakipler kolay takımlarla yaparken baştan öyle bir fikstür çekmişiz ki sıfırdan kurduğumuz takım direk zorlu maçlarla başladı. Bence her geçen hafta daha da iyi olacağız 10-11 antep maçı bunu gösterdi oyuncular birbirine alıştıkça oyun planı daha çok işleyecek.
Katiliyorum bence de kolay mac degildi Giresun maci, gerci kagit ustunde kolaydi iste ve kazanmamiz gerekirdi. Sanssizdik da. Yedigimiz gol de sanssizlikti, kacirdiklarimiz da... Yine de psikolojik etkisi hos degildi, sadece bizim ustumuzde degil rakiplerimizin ustunde de oyle oldu. Ornegin Antep macini kazanis seklimiz ve yaptigimiz transferlerle yelkenlerimize yine ruzgari doldurduk. Kasimpasa'yi rencide ederek yenersek yarisi cok cabuk kafalarda bitirebiliriz

Bizim forma bu kadar güzel miydi yahu? :love:

FcKgubOXwAExiBm

Artık top yönetimden çıkmıştır. Bombayı hocanın kucağına bırakmıştır.

Rashica-Mertens-Yusuf

Miçö-Sergio
Toreyra
Kazım-abdul-nels-boey
Okan​

Bunlarda bizim gibi temizlik yapmis. Kardes kulup ilan edelim

Seneye de istemedikleri oyuncuların hepsini gönderebilirler bizim takıma. Adamların bu sene beğenmeyip gönderdiği oyunculara bakıyorum da Areola, Gueye, Icardi, Draxler, Diallo, Di Maria, Rafinha, Kurzawa, Wijnaldum, Dagba, Kehrer filan

Şu 11 oyuncuyu toplayıp bir takım kuruyorum da

Areola
Dagba-Kehrer-Diallo-Kurzawa
Gueye
Di Maria-Wijnaldum-Rafinha-Draxler
Icardi

Hücumdaki kısırlık bu transferlerden sonra çözülür artık.
Kilit açacak bireysel yetenekte çok fazla sayıda oyuncumuz oldu

Transfer tanıtım işini bu sene çok iyi yaptık hele ki bugün yapılan bambaşka bir seviye olmuş.

ahmet selimin yerinde olsam sercan dikmeye uygulayacağım tarife olurdu. deli oluyorum bu tinercilere.

010(53).webp

sanırsın ronaldo aldılar. havaya bak. sdgfsgfsd

Okan hoca iyi harmanlarsa başarı gelir, geçen yılda Beşiktaş baya iyi topçu aldı donu hüsran oldu. Takım olabilmek çok önemlidir.

Emre akbabanin yüzde 50sine 500 bin Euro ödemis adana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt