Hüseyin Erhan
Kırmızı Üye
- 24 Temmuz 2021
- 1.136
- 788
- 523
İcardi?
Rashica-Mertens-Yusuf
Miçö-Sergio
Toreyra
Kazım-abdul-nels-boey
Okan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcardi?
Rashica-Mertens-Yusuf
Miçö-Sergio
Toreyra
Kazım-abdul-nels-boey
Okan
Ünlü futbolcu Hakan Ünal, Jet sosyete Ajda Hanım, İş insanı Ali Bey...
Paşa'da gol şov yapıp takımın rahatlaması lazım.Kasımpaşa değil de Konyaspor maçı daha güzel olacak![]()
Alternatif kadro hepsiİcardi?![]()
Güzel demiş o amigo dombiliyeMurat Sancak, Sercan Dikme'ye amigoluk değil, muhabirlik yap dedi.
Kac tane tutmayan transfer haberi yaptı bunun da birsey bildiği yok.Eskiden pek ciddiye almazdım da Dursun Özbek yönetimlerinde tier 0 resmen newz![]()
gerekirse mertens yorulunca yunusu alıp ortaya miço da çekersinİç saha kapanan anadolu takımına karşı 0-1 geride dk65ten sonra kadro
Icardi
Rashica-mata-Mertens-Yusuf
Berkan-Toreya
Abdul-Nels-Boey
Okan
Yedek kadro şampiyonluğa oynarOkan hocam valla ben burda zorlanıyoö allah sana yardım etsin, kadro kurmak çok zorlaştı
Transferler içinde problemli biri yok gibi sankimata transferine yaşında dolayı tepkiliyiz de kırk yaşındaki atibalar, 36lık drogbalar, gekaslar iş yaptı yaw.
Adamın kariyeri çok iyi. Ve sorun çıkaracak biri de değil. Profesyonel. Çok sıkıştığımız maçlarda kilit açan isimlerden olur bu tecrübesiyle.
Bir Hagimiz de olsun ya, bir şey olmaz. Gomis de bir tarafından soluyor diyorsunuz ama vallahi forvet gibi forvet adam.
Bu adamdan da ümitsiz değilim. Beklentim de uçuk değil ama şampiyonluk yolunda yeterli.
Seneye daha başka olur, şampiyon olalım da. .d.d
Maç sahada kazanılır tabi ama harbi hayvani bi kadro olduYedek kadro şampiyonluğa oynar
O da dogru. Hic aklima gelmedi renktaş. Büyük umutlarla almistik maalesef tutmadi.yolu acik olsun1 yıllık sözleşmesi kalmıştı renkdaş.
hepsi pırıl pırıl vallahi, ben de sevdim.Transferler içinde problemli biri yok gibi sanki