GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fikstürü ali koç mu çekti lan? ilk maç kendi evinde 30 maç yenilmeyen antalya geldi, sonra ts deplasman, antep 4 maç namağlup geldi, kpaşa maçından sonra 5 maçtır gol yememiş konya var.

Evet, simdi bilenler yazarsa sevinirim.

Emre Tasdemir kadroda mi? Oynayabilecek durumda mi? Oyleyse eger, sakatlanana kadar onu oynatalim. Sakatlanacagi garanti gibi, o yuzden dedim :D

Abdul, Emre Tasdemir, Yunus ilk 11 olur o zaman. Arada Emin, Okan, Berkan, Kerem de rotasyon olarak dahil olur.
Rezerv Lig'de Messicilik oynuyordu bebelerin icinden geciyodu. Aslinda 11'e atsan oynayabilir yani fizik olarak hazirdir. Yine de PvA ve Kazimcan'in gerisindedir rotasyonda tahminimce

750 bin euroya adamların oyuncusunu parlatacağız iki taraf için de süper anlaşma.

Ordan onceki son duragiz belki daha bile kotu olabiliriz içerden gorulmuyor

Ya kendinizi kucultmeyin bu kadar

Avrupanin gobegindeyim

Gala taraftariyim dedimi herkes bir silkelenir onunu ilikler saygi duyar

Dunyada avusturalya haric gitmedigim kita kalmadi onlarca ulkeye gittim

Bu dunyanin heryerinde ayni

Ya kendinizi kucultmeyin bu kadar

Avrupanin gobegindeyim

Gala taraftariyim dedimi herkes bir silkelenir onunu ilikler saygi duyar

Dunyada avusturalya haric gitmedigim kita kalmadi onlarca ulkeye gittim

Bu dunyanin heryerinde ayni
Uefa siralamasinda 20. yiz bugun sampiyonuz 3 yedi avrupa liginde

bu fikstürü ali koç mu çekti lan? ilk maç kendi evinde 30 maç yenilmeyen antalya geldi, sonra ts deplasman, antep 4 maç namağlup geldi, kpaşa maçından sonra 5 maçtır gol yememiş konya var.
Ve biz bu fikstürün kağıt üstünde en kolay maçı dışında iyi puan topladık. Oyun da mac maç iyileşme gösteriyor. Son eklemelerle beraber takribi 1 ay sonra gümbür gümbür oynayan bir takım izleyeceğiz inşallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt