GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hani forumda yazariz di mi ? kim gitsin kim kalsin ? Sonra da gelir biri yorum yazar (bu; sen veya ben..) "o kadar adami nasil gonderecegiz, para mi var, kim yapacak/getirecek bunlari".. Aha iste o utopya gercek oldu (utopya sayilmiyor bu noktadan sonra tabi :) )...

Oyle ya da boyle, Galatasaray kalitesinin cok altinda, biraz mecburiyetten biraz da vizyonsuz yonetilmekten kaynakli alinmis isimlerin takimdan, ana kadrodan, uzak tutulmus olmasi ve bunun yaninda en azindan kagit ustunde guven veren ve isimlerin getirilmis olmasi baya bir is.. Ki bazilarini izledik begendikte; Mertens, Oliviera, Midtsjo vs.. Gunun sonunda, hizli ve yogun bir transfer donemi geciridk, hikayesi guzel bitsin Aslanlar. Soz sizde...

😂 Bi bilsen

Schwedenplatzda Kaktusda barmendim
Club34de
Mariahilferde bi alhambramiydi neydi oyle bi barda calistim
Loco diye bi yer vardi erasmus bari orada barmenlik yaptim
Meidlingde internetcafe actim
Kunsthistorische museumda turk turistlere tercumanlik yaptim
Johnstrassede bi donercide calistim
Hutteldorferstrde gul marketde kasiyerlik yaptim
1. Bezde zarada kiyafet sattim
10. Bezde bi tane kapali havuz var ismini unuttum orada can kurtarsn olarak calistim
Iddaabayinde calistim 16.da

😂😂😂😂 Yok yok yani
sen emekli olmussun, yeter 😂

Kazımcan belli ki bi yeteneğin var güzel kardeşim, eğer ki sıkı çalışıp taktiksel bilincin yerinde oynarsan, çok da iyi mücadele edersen o formayı alırsın, üstüne maaşında iyileştirme de alırsın, milli takım ve avrupa yolun da açılır.

Ha eğer o işi yapamazsan devre arasında iyi bir sol bek çekilir o formayı da bi daha zor görürsün zamanla silinip gidenlerden biri olabilirsin. Bizim tarihimiz bek çöplüğüyle doludur çoğunun da kariyeri bitmiştir bizden sonra

Kazimcani küçümsemek saçmalık bu adam yüzünden 8jk yabancı aldı alabilseydi hiç düşünmeden banko oynatirdi elimizde sanki sol bek olarak Luke shaw filan varda millet burun kıvırıyor

Bizim forma bu kadar güzel miydi yahu? :love:

FcKgubOXwAExiBm
Evet o aslan detayi futbolcu formalarinda var ama storelarda satilmiyor henuz bildigim kadariyla. Blacklightta gorunuyor Nike'in yeni teknolojisi. Dikissiz falan bi de baya son teknoloji forma. Gerci Fenerinki de oyle :asd:

Kazimcani küçümsemek saçmalık bu adam yüzünden 8jk yabancı aldı alabilseydi hiç düşünmeden banko oynatirdi elimizde sanki sol bek olarak Luke shaw filan varda millet burun kıvırıyor

Benim beklentim buyuk ancak hala israrla PvA oynatiliyor bunu anlamiyorum.

Ulan bir gunde tertip edilen videolu tanitim bu kadar guzelse Ada'daki imza torenini hayal bile edemiyorum :love:

Takımdaki kangrenleri yollamak geçen seneden beri süregelen kaybetme psikolojisini ortadan kaldırmak için de önemliydi
Fikren benzer bir postu mete ustat da atmisti. Cok begendigim icin kaydetmistim. Aklin yolu 1

Sahada görünmeleri bile camiaya taraftara kaybetmişlik hissi veren arkadaşlar için ısrarın lüzumu yok. Bunlardan arındıktan sonra takımı ayrı değerlendiririz.

Takımda:
*-Nelsson-Abdulkerim-*
Torreira-Sergio
*-Mertens-*
Icardi

6 oyuncunun yeri garanti gibi. 1'i yerli.

Bu durumda Ross-Midstjö-Mata-Seferovic gibi yeni transferler de a planında yedek olacak. Sağ bekte Boey-Dubois tatlı rekabet.

Okan
Kazımcan
Kerem
Yunus

Bi sakatlık ya da aksilik olmadıkça bu 4'lüden 2'si kalan 2 yerli kontenjanında olacak gibi. O duruma göre de Yusuf-Rashica-Pva-Muslera değişimli forma giyer.

Bunlar dışındaki oyuncular sezon içi çok şans bulamasa da ara ara sürpriz Hamza-BAY-Emin katkıları gelse ne güzel olur.

Yerli açısından biraz darlasa da, en azından artık nicelik olarak adam eksik diyebileceğimiz bir kadro yok. İnşallah başarı gelir, sonu şampiyonluk olur.

Avrupasız takıma bu kadar oyuncu getiren Timur, ŞL için kimleri alır düşünemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt