GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
gelen transferlerden ziyade uzun yıllar sonra ilk kez çer çöpten arınmış bir kadro kurulması beni sevindirdi bakalım okan şampiyon yapabilecek mi

bi de evander içimde ukte kaldı, seneye mata gidince alalım

Demek transfer sezonu bitti ha

Yalnız basaksehirin kanatları ligin en iyisi olabilir..Mounir zaten epey iyi topcuydu da ekstradan Bertrand Traore çok büyük kalite katacak gibi duruyor.. Bu sezona damga vurabilir ben Bruma gibi bir topçu sanıyordum da oyun görüşü de epey iyi..
Gecen hafta harika bir ara pasla asistini yaptı dün de keza güzel pasları vardı izleyelim bakalım.. Yerli olarak da serdar gurler var son 2 sezon baya baya etkili oluyor ..
Pek dikkat cekmese de başak tehlikeli bir ekip şampiyonluk yarışında ..

Evet top oynayalım artık.

MUSLERA

BOEY - NELSSON - ABDÜLKERİM - KAZIMCAN

YUNUS - TORREIRA - SERGIO - MATA

MERTENS - ICARDI​

Merak ettiğim birşey var bizim boy ortalamamız baya düştü şimdi korner savunmasında nasıl bir yol izleyeceğiz onu merak ediyorum. 2000 yılında da orta saha futbolcuların boyu kısaydı o zaman nasıl yapıyorduk hafızamda tutamamışım. Var mı fikri olan ?

Kazımcan çok sırıtıyo kadrolarda yav :/ Altayda bile fark yaratamamış adamın şu kadro içerisinde 11 koyarsak siyah gömlek üzerindeki beyaz leke gibi göze çarpar.

O değil de şikeciler ne yaptı kadorlarında 17-18 tane yabancı vardı :d Brumayı,Novak'ı vs yollayamadılar benim bildiğim.

Adsız.png

Icardi ve Rashica kiralık olduğundan mı görünmüyor? Yusuf da yok, bilemedim

Hepimizin içine sinen transfer dönemi oldu çöplerin gittiği her detayıyla çalışılmış uygun maliyetlerle çok klas adamlar aldığımız bir dönem oldu ... Erden Timur söyledikleri çıkmayan kolpa yöneticilerden değilmiş en çok da buna sevindim bundan sonraki dönemler için de içim rahatladı...

Oliveiranın her ismini yabancıdan saysak yabancı sınırını tek başına dolduruyor

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Hamza akman varken taylan emre kılıç vs kalması haksızlık olurdu.Hamza mertens ve mata'dan öğrenebildiğini öğrensin gelişimine katkı olsun yeni transfer gibi sevineceğim dört gözle beklediğim bir yıldız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt