GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yerliler de bı temizlik yapıldı alt yerli genç oyuncuların parlaması lazim Hamza yi kaybetmemeliyiz.Emin Bayram geçen maç iyi oynadı

Bu forumda Fatih Terim için hiç olumsuz bir yorum yazmadım fakat , Fatih hoca kalsaydı eğer Ömer oğulcan emre akbaba gibi adamların hala takımda forma şansı bulacağını hepimiz biliyoruz di mi?

"Takımın evladı" pozisyonundan yıllarca yararlanan kitleden kurtulmamızın temel nedeni Erden Timur değil Okan Buruk'tur.

Barış Alper ve Metehan'ı kiralık yollasak iyi olacaktı.

Kazımcan çok sırıtıyo kadrolarda yav :/ Altayda bile fark yaratamamış adamın şu kadro içerisinde 11 koyarsak siyah gömlek üzerindeki beyaz leke gibi göze çarpar.
19 yaşında yav adam. Beşiktaş alıp as sol bek yapacaktı, ellerinden aldık resmen. Bi rahat bırakın adamları.

Metehan olabilirdi de emre kılınç ve akbaba sonrası BAYin kalmasi mantıklı orta saha ve ileride Berkan ve BAY hariç maça sokacak yerli kalmadı..

Kanat için 5. alternatif şuan. 2 tane önünde kanat var. Çok az forma şansı gelecek. Metehan zaten oynamaz.

Hamza akman varken taylan emre kılıç vs kalması haksızlık olurdu.Hamza mertens ve mata'dan öğrenebildiğini öğrensin gelişimine katkı olsun yeni transfer gibi sevineceğim dört gözle beklediğim bir yıldız.

Başka yönetim olsa hele FT takımın başında olsa Hamza’yı kiralık yollar Ömer Emre Taylan takımda kalırdı

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hem Muslera hem de PvA‘yi kesip Kazimcan ve Okan’i koyarsak nasil bir kadro kurarsiniz?

Merak ettiğim birşey var bizim boy ortalamamız baya düştü şimdi korner savunmasında nasıl bir yol izleyeceğiz onu merak ediyorum. 2000 yılında da orta saha futbolcuların boyu kısaydı o zaman nasıl yapıyorduk hafızamda tutamamışım. Var mı fikri olan ?
Alan savunmasını düzgün yaparsan boyun önemi çok aza iner. Ama elbet yine bazı maçlarda sorun yaşatacaktır bize. 2000 kadrosunda Hakan, Popescu, Capone, Davala falan vardı daha uzun adamlardı bu kadrodan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt