GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu sene montellalı adsye wonderkid kiralamamamız kötü oldu

kadro şampiyon olmuyor maalesef, kadroyu oturtmamız lazım bir an önce.

2-3 sene önceki gibi 1 maç mostafa 2 maç diagne 2 maç halil sonra tekrar mohammed

2 maç emre kılınç 1 maç feguli 1 maç babel

bu şekilde gitmez bu iş.

en önemli şey bu bence artık.

2-3 sene önceki gibi 1 maç mostafa 2 maç diagne 2 maç halil sonra tekrar mohammed

bu şekilde gitmez bu iş.

oturur oturur

zaten yazdığın isimlere baksana guardiola görse mesleği bırakır

Yusuf Demir:

"Hep gördüm ama kendim hiç gelememiştim buraya. Bu nedenle çok sabırsızlanıyorum. Türkiye'nin en büyük takımına geldim. Hedefimiz şampiyon olmak. Taraftarlarımız çok müthiş. İlk maç için sabırsızlanıyorum, bekleyemiyorum."

bu şekilde gitmez bu iş.

okan hocanın kadro istikrarı beni memnun ediyor

büyük takımların 9-10 oyuncusu kolay kolay değişmez

bence doğan alemdarı alacağız en geç önümüzdeki yaz.

şu son transferlerden kasimpasa maçında süre bulan olur mu sizce? olursa hangileri

Forum ahalisinin buyuk yuzdesinin kadrolardaki Muslera israrinin sebebini merak ediyorum. Yani diyorsunuz ki Muslera-Kazimcan'la derbilere cikarimda OkanKocuk-Yabanci ile cikmam. Insallah Okan hoca sizin gibi dusunmuyordur. Sahsen iki secenek arasinda 10 saniye dahi dusunmeye gerek yok. Okan Kocuk ile Muslera arasinda fark yokken, Kazimcan ile Leo/PVA arasinda ucurum olucak. Gecmis sezonlardan tecrube, savunma iyi degilse Muslera'ninda bir sezonda 50 gol yedigini soyluyo.

Galatasaray'a gelmeden önce Aalborg ile 8 maça çıkan Mathias Ross Jensen, hazır olarak takıma katıldı.

Danimarkalı stoperin, fiziksel olarak ligin en hazır oyuncularından biri olduğu öğrenildi.

[Ajansspor]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt