GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yeni oyuncularımızdan rpss ve yusuf maç ritmi olarak en hazır oyuncular gibş

Katılmakla beraber Anholt yerine sağlam bir bek. Abdülkerim yerine sağlam bir defans. Birde iyi bir kanat alırdık. Tabi 8+3 olunca transfer planlaması da ona gore yapıldı. Anholt yerine kesin birini alirdik

Seneye mata, seferovic, gomis ve aanholt olmaz y.ihtimalle

Fener Kap verilerini vermeyince internetten aldık rakamları. Novak'in extra imza parası var. Bruma konusunda emin değildim. Dediginiz doğrudur.

Bu arkadaş bizim maaslari hesaplarken diagne ve luyundama'nin maaşlarının belli bir yüzdesini ödediğimiz için onları da hesaba katmış. Mesela fenerde mesut bu senenin maaşını alıpta gitti. 4 milyon deniyor. Samatta'nin maaşının yarısını ödüyorlar. Haberlere göre bu da 1
300'e denk geliyor. Caulker'in sözleşmesi fesh edildi. En az buradan 1 milyon. Max Meyer'in sözleşmesi fesh edildi. En az 750 bin. En az 7 milyonda buradan ekle. Dediginiz gibi 40'a yaklaşıyor.

Maaş konusu biraz muallak. Resmî rakamları paylaşmıyor fener.

Fener her türlü tutuyor bir yerleri.

Ben bunları katmadan hesapladığımda aşağı yukarı rakamları 36 milyon euro buldum. Bat-3, Pedro-2.5, Enner-2, Peres-2.2- Ferdi-1.5, İrfan- 1.5,- Mert Hakan-800, Atilla- 800, Alioski -2.2, Emre Mor-1.3, Novak-2.1, Lemos-800, Altay-500, İrfan D- 500, Bruma- 1.8, Lincoln-1.3, Osayi-1.4, King-1.8, Arao-1.5, Zach-1.6, Rossi-1.8, Crespo-800, Gustavo Henrique-1.4. Saymadıklarım Nazım falan var daha.
Tabi daha az da olur fazla da rakamları açıklamadıkları için biraz kulaktan dolma biraz tahminle yazıyoruz. O yüzden tamamen yanlışta olabilir bu rakamlar.

Oliveira'nın oynadığı futbola hasret kaldık paşa maçı gelse de izlesek

Ben bunları katmadan hesapladığımda aşağı yukarı rakamları 36 milyon euro buldum. Bat-3, Pedro-2.5, Enner-2, Peres-2.2- Ferdi-1.5, İrfan- 1.5,- Mert Hakan-800, Atilla- 800, Alioski -2.2, Emre Mor-1.3, Novak-2.1, Lemos-800, Altay-500, İrfan D- 500, Bruma- 1.8, Lincoln-1.3, Osayi-1.4, King-1.8, Arao-1.5, Zach-1.6, Rossi-1.8, Crespo-800, Gustavo Henrique-1.4. Saymadıklarım Nazım falan var daha.
Tabi daha az da olur fazla da rakamları açıklamadıkları için biraz kulaktan dolma biraz tahminle yazıyoruz. O yüzden tamamen yanlışta olabilir bu rakamlar.
Doğrudur. Mesela Alioskinin maaşının yarısını Katar kulübü ödeyecek. Novak imza parası ile fazla sanirim. Mesut Caulker Meyer ve Samattayi da katarsak her halükarda 40 milyonu buluyor. Nerdeyse bizden 10 milyon daha fazla maaş ödüyorlar.

Kerem'i yedege çeker mi acaba zannetmiyorum ama

Doğrudur. Mesela Alioskinin maaşının yarısını Katar kulübü ödeyecek. Novak imza parası ile fazla sanirim. Mesut Caulker Meyer ve Samattayi da katarsak her halükarda 40 milyonu buluyor. Nerdeyse bizden 10 milyon daha fazla maaş ödüyorlar.
Alioski Katar 4.5 kazanıyordu sanırım yarısı 2.2 yapıyor zaten. Hatta bizim almama sebeplerimizden biri aşırı maliyetiydi.

Kerem konusunda ilk maçlar özelinde bence eleştirilmeyi sonuna kadar hak etti ama genele bakınca kötü oyuncu ya da kalitesiz oyuncu olduğunu düşünmüyorum rekabet ortamı en çok Kerem'e yarar formayı garanti görmek yerine çabalarsa tekrar o formayı alır sonuçta bu adam geçen sezon müthiş al ver yapıp takımda en iyi işleri yapıyordu hatta dikine çok iyi top taşıyordu dar alanda da o kadar kötü değildi. Psikolojik destek alması gerekiyor olabilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt