GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben seneye transferi dert edeceğimizi sanmıyorum. Başta gerildik geç kaldık diye ama adamlar muazzam çalışmış transferler için. Bu ekibin koca sezon bir sonraki sezona hazırlandığını düşünsenize transfer için.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Orhan Uluca Rashica’yi ben olsam solda oynatirdim, solda daha etkili dedi dün analizinde

Bu hafta yeni transferlerden minimum biri 11 baslamali

Orhan Uluca Rashica’yi ben olsam solda oynatirdim, solda daha etkili dedi dün analizinde

Bu hafta yeni transferlerden minimum biri 11 baslamali
Her iki kanatta da rahat oynayabiliyor

Teknik kapasitesi,pozisyon bilgisi ve pozisyon devamliligin da altyapisi hic fena degil

Antrenman durumu yeterliyse keremin yerine banko oynayabilir

Kerem kulube de siki siki baba anyi manyi yaba sarkisi dinler psikolojisine de iyi gelir

Hepimiz Gaza geldik ve sevinmek hakkimiz. Umarim ayni anlayisi hoca ve oyunculara taniriz. Her hali ile yep yeni takim. Oyuncular bir birine alismalari lazim. Boyle 1-2 hic beklenilmiyen sekilde puan kayiplari olacaktir.

Bunlari demisken macimizi izlemel icin sabirsizim.

1n8pz60v.jpg

veya

jvxow1gv.jpg

Kaliteli ayaklarla topa sahip olup kıymetini bildikten sonra kale ve sol bekte yabancı kullanmamıza gerek yok.

Her türlü yarın Gomis 11 başlar Sefer sakat. Yeni transferlerden Rashica ya da Ross 11 başlamaya daha yakın. Ross gelmeden 5 gün önce 90 dakika oynamış hazır isim. Mata , İcardi hazır değil demişti hoca. Bir ihtimal Yusuf 11 başlayabilir

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt