- 2 Temmuz 2011
- 137.594
- 58.632
- 5.488
Abi sen bu ara bizim takim konusunda biraz karamsar gibisinbülentle ahmet gibi konanç denilen herifi de taşıya taşıya ünlendirdiniz. aferin.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sen bu ara bizim takim konusunda biraz karamsar gibisinbülentle ahmet gibi konanç denilen herifi de taşıya taşıya ünlendirdiniz. aferin.
icardi hazır gelmiş. sadece 1 hafta transfer muhabbeti yüzünden idman yapmadı dedi okan hoca.Gelenlerden Pazar günü süre alır dediğiniz birileri var mı? Rashica ve Yusuf alabilir de diğerlerinden emin değilim ben
Güzel haber, dün takip edemedim gündemi. Öyleyse çok sevindimicardi hazır gelmiş. sadece 1 hafta transfer muhabbeti yüzünden idman yapmadı dedi okan hoca.
rashica icardi ve yusufun kadroda olmasını bekliyorum
icardi hazır gelmiş. sadece 1 hafta transfer muhabbeti yüzünden idman yapmadı dedi okan hoca.
rashica icardi ve yusufun kadroda olmasını bekliyorum
Geriyiicardi
rashica
mertens
sergio
yusuf
yunus
torreira
aynı anda sahada olmalı ama nasıl bilmiyorum
gül de alabilirGelenlerden Pazar günü süre alır dediğiniz birileri var mı? Rashica ve Yusuf alabilir de diğerlerinden emin değilim ben
Bizim taraftarda var bu salaklık. Ciddiye alınmayacak adamları konuşa, konuşa oraya buraya taşıya taşıya ünlendirip Tv yorumcusu yapıyorlar.bülentle ahmet gibi konanç denilen herifi de taşıya taşıya ünlendirdiniz. aferin.
Sizin gibi izlemediğim adamların sırf tanınmış oldukları için büyük işler yapacağı gibi bir varsayımım yok sadece, karamsarlık değil.Abi sen bu ara bizim takim konusunda biraz karamsar gibisin![]()
Yunus'un normal hali bile Antep maçında 2 golde de direk etkisi varSizin gibi izlemediğim adamların sırf tanınmış oldukları için büyük işler yapacağı gibi bir varsayımım yok sadece, karamsarlık değil.
Takımda yerli yok alt yapıdakiler oynarmış yarın oynasalar ilk senin dışındakiler sövecek, bugün Yunus'a laf atıp duran bir avuç utanmaz var.
Hayatlarında 90 dk maçını izlemedikleri Icardi şampiyon yapacakmış ama pardon.
Çok uzun sürmez Konferans ligi öyle ahım şahım güçleri olan takımlardan oluşmuyor bizim takımın şurada yenemeyeceği 1 tane takım yok geçen sene kötü dönemde bile neler yaptık. Başakşehir gruptan lider çıkarsa çeyrek belki yarı final oynama ihtimali var. Geçen sene bir çok takım burada ülke puanı kastı.the analyst tarafından konferans ligini kazanması en olası 6. takım olarak başakşehir gösterilmiş.
bu turnuva gerçekten hem maddi getiri hem prestij açısından, kısa vaaedede (4-5 yıl içinde) ekibimizin hedefi olmalı.