GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Konferans nasıl prestijli değil yahu

Ben daha geçen emirates cup ın yıl dönümünü kutladım keşke kazansak
1662821675640.png

Takımlara bakınca ŞL ile Avrupa Kupası arası bir yerde gibi duruyor...

Roma bile seviye atladı conf kupasıyla bi anda prestij olarak biz romadan büyük müyüz acaba hmm
Ne seviyesi atladı Roma yav? Uefa'nın bile 5-6 yılda bir ya adını değiştirdiği ya da iptal ettiği, hatta geçen seneye kadar umursamadığı bir turnuvayla? :)

Dağıttığı paralarla da Avrupa Süper Ligi'nin kurulmasının ne kadar haklı olduğunu gösteren bir turnuva olması cabası..

Direkt yeneriz değil de kafa kafaya oynarız bence hepsiyle. Yeter ki doğru yönetilelim. Konferans'a yolumuz düşerse o kupayı da bizim getireceğimizi düşünüyorum ilerde.
İyi bir takım kafa kafaya oynar da güncel durumda hangisini yeneriz bilmiyorum.

UEL'de artık kazanan ŞL oynadığı için büyük bir motivasyon oluyor mesela o yüzden tekrar bir UEL kazanmak olası gelmiyor bana.

Zaten istikrarlı ve devamlılığı olan bir takım oluşturabileceğimizi de sanmıyorum, gündelik hezeyan ve saçma planlamalarla döngü devam edecektir.

Türk takimlarin hangi avrupa ligini oynarsa oynasin kücümsemeye hakki yok. Ülke olarak yerlerdeyiz, tam tersine köpek gibi oynayip her maci kazanmaya odaklanmali. Konferans ligi olsun avrupa ligi olsun bilmem ne olsun farketmez.

Bu tür turnavalari kücümseye kücümseye nerelere düstük dibin dibi yok. Bakin Trabzona , herifler CL kapisini acamayinca gittikleri turnavayi begenmiyorlarki 10 kisi kalmis dandik macar takimina yeniliyor, kimsiniz siz de böyle birseyi yapiyorsunuz? Terk dertleri hemen elenip lig sampiyonluk icin oynamak. Bu gidisle CL icin bilmem kac ön eleme oynariz, ve bir daha rüyamizda görürüz CL ama kimse bunu düsünmüyor.

M2011K2G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Napıyım yav konferans kupasını kazanmak istedik diye ezik olduk bir anda.

Avrupa'da başarıdan başarıya koşuyoruz 20 senedir de çabuk unuttum herhalde o günleri.
Birak konferansi önce bir turkiye kupasini, lig sampiyonlugunu kazanalim. Konferansi kek görenler gsyi 22sene önceki gs saniyor hala.

Gecti artik o dönemler, bizim hedefimiz öncelik dedigin gibi avrupada devamlilik. Bunun icinde ligi ilk 3de bitirmek ve tr kupasini almak

bende bir hayali 11 imi yapayim
muslera
boey nelsson a.kerim kazımcan

torreira oliviera
yunus akgün yusuf demir rashica

icardi

Durmadan programlarda Galatasaray yerli sorunu yaşar diyorlar. Sen Muslerayi Allah gibi görürsen tabiki yasayabilir

Fener de ferdi ile Altay oynuyor. Nasıl bir fark yaratıyor bunlar.

Besiktasta Ersin Necip oynuyor. Bunlarda fark yaratmıyor

Evet tek sorunlu biziz ey medya

antuda bizim icardi psg konuşuluyor bize ceza gelmeliymiş ajjdkdm
siz hull city ile yaptıgınız transferlere bakın

beyler basit takımları geçemedi bu sene ligin ilk 3 takımı

mesele organizasyon ve istikrar

mesela seneye yine 10 transfer yaparsak bizden bir bok olmaz demektir

şampiyon takım oyuncu satmadan 10 transfer yapıyor ikincisi 15 adam alıyor böyle olur mu

iyi takımların 8 9 oyuncusu en az 2 3 sene aynı olacak ki başarı gelsin

Bence alakası yok. Eyyamın, davarbol tadında sertligin, yalandan aglamalarin genel gecer hale geldigi ulkemizde guya “basarili” olan takimlarin, gercek futbol oynamak zorunda kaldiklarinda zorlanmalari gayet normal.

Ne yaptilar be ettiler, bizi de icinde bulunduklari pislik cukurunun icine cektiler.

Cikacagiz, cikiyoruz insallah.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt