- 18 Mayıs 2011
- 53.055
- 56.944
- 4.613
caglar duser miOcakta bedelsiz sozlesme imzalanabilir topcular
Benjamin andre
Zymer Bytyqi
Kacirilmamali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
caglar duser miOcakta bedelsiz sozlesme imzalanabilir topcular
Benjamin andre
Zymer Bytyqi
Kacirilmamali
Çağlar ve Cengiz trye gelmez bence bir en az 2 3 senesi varcaglar duser mi
Gelecek yaz baya futbolcu boşa çıkıyor değerlendirmesi lazım kulübün.Ocakta bedelsiz sozlesme imzalanabilir topcular
Benjamin andre
Zymer Bytyqi
Kacirilmamali
Kane miSeneye Çağlar ilkay kane alaba yeterli.
Nasılsa hayal değil miKane mi
www.instagram.com
Kuzenin Keramettine şikayet et40 bin mesaj olmak için bütün yaz nöbet tuttum ama hala olamadım.
forumda birileri benim postlarımı araklıyor olabilir![]()
Renktaş Berkan'ı lütfen Engin ile kıyaslamayalım. Engin Baytar'ın top tekniği Berkan'ın yanında Messi kalır. Mental problemleri olmasa ve daha erken piyasa yapsa farklı bir kariyeri olabilirdi. Çünkü yetenek olarak ligin çok üzerinde bir topçuydu. Bunu Berkan'ı seven biri olarak söylüyorum.Engin Baytar katkısı alınacak kişi aslında Berkan her yere deli gibi koşuyor iyi futbolcularla daha iyi top oynuyor gibi 2 maçtır oyuna girdikten sonra baya iyi işler yapıyor belki toparlayıp daha fazla süre alır. Ayrıca 1 tane gol atsa bence gol baskısını da üstünden atacak.
150 TL piyasa fiyatlarını düşününce çok uygun. Normal markalardan desensiz düz 1 tshirt almaya kalksan dahi bugün 150 TL'den başlıyor. Kalitesini bilmiyorum ama ne kadar kötü olabilir ki. Zaten genel manada bu fiyatlara kaliteli bir şey bulmak zor. Kulübe destek amaçlı en azından 1 tane alınabilir. Okul açılsın bir tane sipariş geçeceğim umarım.destek zamanı;
Ekli dosyayı görüntüle 177944![]()
Galatasaray Spor Kulübü Resmi Alışveriş Sitesi - GSStore
Galatasaray lisanslı taraftar ürünleri, forma, mont, ceket, sweatshirt, eşofman takımı, ultrAslan ve Nike modelleri uygun indirimli fiyatları ile GSStore'da!www.gsstore.org
-
Ekli dosyayı görüntüle 177945