- 1 Mayıs 2018
- 57.485
- 48.253
- 3.873
Tansel: James ve Kaan'i zorla itelemeye calistilar, Erden Timur izin vermedi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sol bekte Ömer, 6 numarada Taylan, stoperde Alparslan vardı çünkü. O oyuncu grubu kapanmaktan başka bir şeyi oynayamazdı. Anadolu takımlarında olması gereken oyuncular GS'de 11 oynuyordu. Geçen seneki kadro 10-11 sezonundaki kadrodan dahi fersah fersah aşağıdaydı.Güzel yakalamışsınız normalde baskı yiyip kasılıp kalırdık ama harbiden çok güzel top kullanıp gol aradık PVA sağolsun gitti auta vurdu top rakibe geçti![]()
Hayır golü bulmuş rakip morallenmiş 3'ncü gol istiyor sen atak sonlandırmaya çalışıyorsun attığın yer Taksim meydanı bu tarz maçlarda yapmamak lazım özellikle deplasman da öyle şut çekilmez. Bir insan hiç mi yerden şut çekemez harbiden diyecek bir şey yok.Orda birde oyle vurulmaz. Hakan Unsal ya da Capone gibi terse vuracaksin ya da Mariano gibi gibi plase.. Cok dan dun adam. Ben gecen senede elestiriyordum o zamanda iyi degildi simdi gerilemis iyice.
Hayır golü bulmuş rakip morallenmiş 3'ncü gol istiyor sen atak sonlandırmaya çalışıyorsun attığın yer Taksim meydanı bu tarz maçlarda yapmamak lazım özellikle deplasman da öyle şut çekilmez. Bir insan hiç mi yerden şut çekemez harbiden diyecek bir şey yok.
Geçen sene ki kadro umarım ders olmuştur gençleşmek böyle olur 4-5 tecrübeli futbolcu arasına yunus, kerem, yusuf'u atarsın yıldızlaştırırsın. Kötü denilen Berkan girdiği her maç sonrası güzel işler yapıyor demek ki olay iyi futbolcularda bitiyormuş. Umarım bir daha böyle bir kadro yapılanması yapmayız.Sol bekte Ömer, 6 numarada Taylan, stoperde Alparslan vardı çünkü. O oyuncu grubu kapanmaktan başka bir şeyi oynayamazdı. Anadolu takımlarında olması gereken oyuncular GS'de 11 oynuyordu. Geçen seneki kadro 10-11 sezonundaki kadrodan dahi fersah fersah aşağıdaydı.

Aslında içeri çok güzel kesti de Gomis hareketlenene kadar mevsimler değişti ve 1 adım gerisinde kaldı top. Dokunabilse goldü, resmen adamın asistini yedi.Boey bir de asist yapmaya baslasa en az 20m
Pas opsiyonu olup da vermediyse daha vahim başka takım olsa çekinmem hatta vursun geçsin derim ama bu adamlarda öyle bir şans var ki 1-6 bitecek maç 2-3 oldu son dakikalarda gol arıyorlar acayip ters geliyorlar. Senelerdir içerde dışarıda öne geçsek de bu adamlara karşı rahat hissetmiyorum. 2014-15 sezonunda 2-0 geriye düştük zar zor 2-3 kazandık sonra ki senelerde 1-2 / 0-2 önde olduğumuz 3-4 maçı verdik. Adamlar ilk yarı rastgele şut çekiyor toplar kaleye gidiyor.Yanilmiyorsam asist opsiyonu da vardi. Yap asistini cek fisi iste![]()

Biz neler yaşamışız hangi günlerden geçmişiz ya.Sol bekte Ömer, 6 numarada Taylan, stoperde Alparslan vardı.
Mata'nın düzenli 11 oynamak gibi bir beklentisi yoktur zaten. O da misyonunun farkındadır. Çok sıkıştığında alırsın son 20-30 dk adam bi pas atar fişi çekersin.Mata'nın işi çok zor

Pas opsiyonu olup da vermediyse daha vahim başka takım olsa çekinmem hatta vursun geçsin derim ama bu adamlarda öyle bir şans var ki 1-6 bitecek maç 2-3 oldu son dakikalarda gol arıyorlar acayip ters geliyorlar. Senelerdir içerde dışarıda öne geçsek de bu adamlara karşı rahat hissetmiyorum. 2014-15 sezonunda 2-0 geriye düştük zar zor 2-3 kazandık sonra ki senelerde 1-2 / 0-2 önde olduğumuz 3-4 maçı verdik. Adamlar ilk yarı rastgele şut çekiyor toplar kaleye gidiyor.![]()
Biz neler yaşamışız hangi günlerden geçmişiz ya.
Icardi saplamisti golu o pozisyonda.Aslında içeri çok güzel kesti de Gomis hareketlenene kadar mevsimler değişti ve 1 adım gerisinde kaldı top. Dokunabilse goldü, resmen adamın asistini yedi.
bugün ilk yarıda yediğimiz geçişlerde ortasahada bir alan paylaşma sorunu gördüm
oliveira hep sola ya da sağa kayıyor topu almak için
mertens de öne yaklaşında ortasahada torreira etrafında kocaman bir boşluk oluşuyor
bu biraz sıkıntılı geldi bana
mertens-oliveira birlikteliği sıkı deplasmanlarda biraz zorlar okan hocayı
Tansel: James ve Kaan'i zorla itelemeye calistilar, Erden Timur izin vermedi.