GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Her şey iyi güzel ama bir türlü şöyle net bir galibiyet alamadık, o canımı sıkıyor. Rakipler 2 şut atıp 3 gol buluyor.
Benim için skordan öte oynanan oyun daha önemli skor bir noktadan sonra gelir geçen sene yalancı farklı galibiyetler de alabiliyorduk 3-4 atıp sahada adam gibi futbol olmuyordu. Bence böylesi daha iyi futbol iyi olduğu sürece daha çok keyif alıyoruz.

Takım iyiydi ha.

Acaba bizimkiler, özellikle Kerem, yeni transferler geldi diye tırsıp mı coştu, yoksa zaten forma bu hafta mı gireceklerdi?

Çok da dert değil yani koyyim poposuna da merak işte :hat:

Torreira ve Yusuf Demir'in mevcut yaşlarında kontratlı oyuncularımız olduğunu bilme keyfiiii

0e72905418095b3ffa73d16c5329267a.gif

Yarın Dursun Özbek muhtemelen yeni transferler için imza törenini duyuracak stad mı olacak ada mı olacak göreceğiz bence ada olması daha iyi olabilir güzel bir organizasyonla şov tarzına çevirebiliriz. Bu tarz bir değer varken bence kullanmalıyız büyük ilgi çeker.

bugün ilk yarıda yediğimiz geçişlerde ortasahada bir alan paylaşma sorunu gördüm

oliveira hep sola ya da sağa kayıyor topu almak için

mertens de öne yaklaşında ortasahada torreira etrafında kocaman bir boşluk oluşuyor

bu biraz sıkıntılı geldi bana

mertens-oliveira birlikteliği sıkı deplasmanlarda biraz zorlar okan hocayı

Basaksehir ile sampiyon oldugunda iki 10 numara ile oynuyordu,daha dogrusu forvetin yanina iki oyuncunun girmesini istiyordu

Bu yüzden o bölgede kim oynarsa oynasin hucum agirlikli oynayacak

Torreira tek basina toparlamak zorunda ve az once senin de yazdigin gibi Pva da geride bekliyor dönen toplari karsiliyor 6 numara da

Macin basinda girdigimiz pozisyonu örnek gösterebilirim,sag cizgiden orta geldiginde ceza sahasinda gomis mertens oliviera ve kerem vardi,disari atti kerem

Geçen sezon kalitesizlikten çıldıriyorduk, şimdi 2 mevki için 4, Mertensi sayarsan 5 seçenek var.

Uzun zamandan sonra ilk defa kulüpte kadro derinliği var. Her mevkide iş yapacak fussbalci var. Sol bek sıkıntı biraz, orada da kazimcani görmek isteriz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt