GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu maç abdulkerimin eksikliğinde mi bilmiyorum çoğu yan topa vurdurduk hocada farkındadır sanırım her kornerde bile nerdeyse vurdu herifler,dişli takımlarla oynarken bu durum baş agritir
Ayriyeten kazimcani mutlaka denemeliyiz pva saç baş yolduruyor

çare kadir subaşı arkadaşlar solbekte.

milli takımda maç kazandırıyor 16 yasında star solbekimiz var

gomis formda ve formayı hakediyor ama mertensi ya en uçta forvette oynatmak lazım ya da forvete yakın.adamdan ortasaha katkısı alıyoruz haftalardır.

kasımpaşa bu macta cezasahasını önünü iyi savundu.mertensin oralarda gezmesi şarttı ama belki de buna kasımpaşa engel oldu tırpanla.zaten artık hocaları var ve formdalar.aytac bile nasıl orta kesti gördük.

Ciddi bir yerli sorunu var istediğiniz kadar yok deyin ve devre arasına kadar da sorun yaşatacak. Devre arası da harıl harıl yerli arayacağız.

Asikar zaten... Dunde soylemistin, ustune konusmustuk. Kaleci ve bekler bizi zorluyor iste on tarafta opsiyon daraliyor maalesef.

bugün ilk yarıda yediğimiz geçişlerde ortasahada bir alan paylaşma sorunu gördüm

oliveira hep sola ya da sağa kayıyor topu almak için

mertens de öne yaklaşında ortasahada torreira etrafında kocaman bir boşluk oluşuyor

bu biraz sıkıntılı geldi bana

mertens-oliveira birlikteliği sıkı deplasmanlarda biraz zorlar okan hocayı
Bunun sebebi Emin oldu biraz. Normalde oraya atılan topları stoperlerimiz top inmeden kafa ile karşılıyordu mesela Nelsson tarafına atıldığında karşıladığı için bir sorun olmadı. Emin hava topları ve yer tutmada biraz sıkıntı yaşadı ileri gidip kafa vurması gereken toplarda geriye kaçtı ki ilk golde de bu hatayı yaptı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt