GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kazımcanı izlemek ve önünde oynayan oyuncunun kazımcana destek olması lazım.solda mertens oynarsa bunu yapar,yusuf demir de yapar belki ama kerem hiç yardım etmiyo savunmaya.şu an attıgı goller özgüven aşılar ama beklerine yardım etmek zorunda kanatta oynayan kimse

Ciddi bir yerli sorunu var istediğiniz kadar yok deyin ve devre arasına kadar da sorun yaşatacak. Devre arası da harıl harıl yerli arayacağız.
Sol beke çare yok gibi reyz yerli iyi sol bek yok. Forvete Umut vardı o da gitti. Ercan Kara'ya ne dersin admirim forvet için. Os içinde aklıma sadece Berkay Özcan geliyor. O da rotasyona gelir mi bilmem maliyetlide olur.

Uzatmalarda skor 2-3'ken Muslera - PVA pozisyonun videosu var mı ?

yiğitin hastalıgı ne pek anlayamadım ama iyileşmiş görünen o ki.babayigit olur büyüyünce.boyu annesine cekmiş

Sol beke çare yok gibi reyz yerli iyi sol bek yok. Forvete Umut vardı o da gitti. Ercan Kara'ya ne dersin admirim forvet için. Os içinde aklıma sadece Berkay Özcan geliyor. O da rotasyona gelir mi bilmem maliyetlide olur.
Ercan da yabancı.

Eren var Bremen'de o olabilir.

Adam bulunur istenirse, devre arasına kadar çok sular akar futbol dünyasında.

Mert mulduru alsınlar ozaman solbeke

sakatlığı olmasaydı transfer dönemi bitmeden önce yine yoklayacaktık bence müldür'ü ama sakatlığı bozdu işleri. ocakta ana transfer hedeflerimizden biri olacaktır yine şüphesiz. onun haricinde çağlar zorlanabilir ama zor malesef. başka yerli yok gibi

Ciddi bir yerli sorunu var istediğiniz kadar yok deyin ve devre arasına kadar da sorun yaşatacak. Devre arası da harıl harıl yerli arayacağız.
Yunus&Kerem&Abdul Türkiye kupası maçlarıyla beraber neredeyse her maç oynamalı. Ya da onca transfere rağmen orta sahayı Berkana emanet etmeli. Ya da sol beke tecrubesiz kazimcani koymalı. Bunlardan 1-2 tanesi sakatlansa ne yapacağımızı bilemeyiz. +3u akıl eden zihniyetin abv.

sakatlığı olmasaydı transfer dönemi bitmeden önce yine yoklayacaktık bence müldür'ü ama sakatlığı bozdu işleri. ocakta ana transfer hedeflerimizden biri olacaktır yine şüphesiz. onun haricinde çağlar zorlanabilir ama zor malesef. başka yerli9 yok gibi
Devre arasi diyorum zaten renkttaş. Bu çileden kurtulalım artik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt