- 21 Ocak 2010
- 72.645
- 51.093
- 5.003
3-4 hafta önce 11'imiz yine iyiydi. Ama yedek kulübemiz Allah'ın cezası gibi bir şeydi. Şimdi yedek kulübesi iyi, ilk 11 zaten iyi. Kadroya alınmayan topçular ise Icardi ve Mata. Yıllar sonra ilk kez eksiksiz bir kadro kurduk. Hatta ben ilk kez gördüm her mevkinin tam olduğu, hatta alternatiflerinin de tam olduğu bir Galatasaray kadrosunu. Nicel olarak çok iyi bir kadro. Nitel olarak ise tek eksik sol bek gibi görünüyor. Çıkan haberler de o sorunu da devre arasında çözüyoruz gibi görünüyor.
Şimdi... Bana göre devre arası yapılması gerekenler:
- PVA satılmalı. Yerine yeni yabancı sol bek gelmeli. Emre Taşdemir veya Kazımcan Karataş (hangisi alternatif olamayacaksa) kiralanmalı.
- İsmail Çipe ve Gökay Güney'in sözleşmeleri feshedilmeli.
- Seferovic Benfica'ya geri yollanıp Mertens santrafor rotasyonuna dahil edilmeli ve Juan Mata'nın önüne bir 10 numara alınmalı.
- Nelsson satılacaksa Ross oraya monte edilip Metehan dördüncü stoper olmalı ve stoper rotasyonunda dört stoper devam edilmeli. Ross'u da zaten Nelsson Dünya Kupası sonrasında gidecek diye aldık.
Sezon başında yaptığımız listeler roman gibiydi resmen. Şimdi üç dört maddede neler yapılması gerektiğini söyleyebiliyoruz. Durumumuz gayet iyi yani.
Nelson kalsın
Seferovic gidebilir eğer icardi iyi performans gösterirse
Juan mata yerine 10 numara gerek yok bence yusuf süre almalı
Mertens icardi ile forvete çekilebilir
Çoğuna katılıyorum dediklerinin
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Ne akılsız çocukmuş yav.