Edis Karayel
Aslan Üye
- 27 Ağustos 2019
- 7.661
- 7.071
- 718
Bu nasıl penaltı yav?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
s.a beni hangi admin banladı yine , kimseye hakaret etmediğim halde, sorgulama hakkına sahip olduğum için değil yanlış anlaşılmasın, hususi şahsi gıcıklık hissettim ikinci defa olunca
Hazirlik maci falan yapariz herhaldeOna 4 gün varda konya maçından sonra ki 1 ayda sadece 1 maçımız var o zaman nasil geçicek.
Babasından almıştır haberi
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
hedef gösterme ahberdDanyal olabilir heis
s.a beni hangi admin banladı yine , kimseye hakaret etmediğim halde, sorgulama hakkına sahip olduğum için değil yanlış anlaşılmasın, hususi şahsi gıcıklık hissettim ikinci defa olunca
Danyal olabilir heis
Benim de maç biterken dikkatimi bu görüntü çekmişti. Tam bir kuzeyli. Hırslı ama soğukkanlı davranıyor gereken yerlerde. Kontrolü hiç kaybetmiyor. Çok olgun bir futbolcu.Nelsson’a bakin hakem macin son düdügünü calarken nasil icten seviniyo sari kafa, Aslan parcasi
Ekli dosyayı görüntüle 178082
Gecen sezon kupa macinda denizliye karsi süresi dolan macta 2 tane korner oynatarak bizi elemisti bu hakem, ardindan kötu gidisat baslamisti ve fatih terimin kovulmasina neden oldu. Bu yüzden hakeme de gelsin bu galibiyet.Nelsson’a bakin hakem macin son düdügünü calarken nasil icten seviniyo sari kafa, Aslan parcasi
Ekli dosyayı görüntüle 178082
Sen ceza aldigindan emin misin? Hic raporun yok son 30 gune baktigimda.s.a beni hangi admin banladı yine , kimseye hakaret etmediğim halde, sorgulama hakkına sahip olduğum için değil yanlış anlaşılmasın, hususi şahsi gıcıklık hissettim ikinci defa olunca
Macin 0 0 ken golem giden pozisyonu kesiyor deli olusrun. Baska mac olsa hayatta calmazlar.Çok rahat 6da 6 yapabilirdik. Giresun maci amator hataya denk geldi. Ts maçı da beceriksizlige. Ben takımdan umutluyum. Ama hakemler ciddi manada bizi sindiriyor. Dünkü maçta sadece iki sarı kartın olmasi hele bunlardan biri itirazdan 96. Dk da. Tirpan en az 5 kere atağı kesen faul yapti. Hajradinovic desen cirkeflikler sert fauller yapip durdu. Sadik desen yine öyle. Bu şekilde belki bu maçtan kurtulduk ama başka bir macta aynı şekilde devam ederlerse bizi sindirirler. Hele macin başında yaptıkları fauller hep sert faullerdi. Buna dikkat etmek gerekiyor
yaw bide YouTube'a yüklemiş, deseydin gif yapardım bunu

Aynen ya o pozisyona aut verdi tam komedi.Hakem berbatti, sanki uzaktan yakindan futbolla alakasi yok gibi düdük caldi
Mesela o Sadikin sirtina carpip auta giden topa korner degil de aut vermesi
Son haftadaki hakem de rezil ötesiydi, bu hakemlerle bu lig zor biter
Hayri'nin postunu çerçeveletebilirsin amayaw bide YouTube'a yüklemiş, deseydin gif yapardım bunu![]()

banlandınız yazıyordu Galatasaray oyuncusuna hakaret diye açıklamada, hakaret falan etmedim , daha önceki banda sebep olarak , saçmalama yazıyordu, saçmalamak diye bir kuralda yok hani forumda , biraz şahsi algıladım, sanki adam yazdığım postlardan memnun değil bana gıcık olmuşSen ceza aldigindan emin misin? Hic raporun yok son 30 gune baktigimda.
neyse çokta önemli değil