GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kerem takım içinde çok seviliyo belli.3.goldeki sevinclerden.kendni star hissetmesi normal.çünkü venüsü spica denen harika yıldızla kavusmus.bu tarkanda da var.dogum gününde,yani bu 1 yıllık dönemde venusü spicayla kavusuyo yine.bu yıldızın etkisi altında 1 yıl geçirecek demek.

mealini yıldızın açılımından anlayabilirsiniz.

Spica ünlülük yıldızı 23.50 Alfa Virgo takım yıldızının alfası. Beyaz bir yıldız, Venüs doğasındadır. En ihtişamlı sabit yıldızdır. Bolluk, bereket, şans getirir. Hayatta istediğin her şeye ulaştırır. Diğer insanlardan daha seçkin bir insan olmanı gösterir. Daha seçkin bir insansın.
O kadar sihirli bir yıldızdır ki ün getirir, mal getirir,mülk getirir, başarı getirir, kabiliyet getirir, bedensel olarak kişiye güzellik sunar.
Spica, star olmak yıdızıdır. Spica varsa, spican kadarsındır, starsındır. Böyle bir yıldızdır ve güzel bir yıldızdır. Mesela Tarkan’da vardır, Michael Jackson’da vardır.

oguzhan ceyhan

keremin kuzey aydüğümü de regulus kraliyet yıldızı ile kavusumda haritasında.regulus aslanı simgeler.çok önemli bi yıldız

s.a beni hangi admin banladı yine , kimseye hakaret etmediğim halde, sorgulama hakkına sahip olduğum için değil yanlış anlaşılmasın, hususi şahsi gıcıklık hissettim ikinci defa olunca
Sen ceza aldigindan emin misin? Hic raporun yok son 30 gune baktigimda.

Galatasaray mutlu biz mutlu be kardesim

Bu hissi yasamayali uzun zaman oldu

Çok rahat 6da 6 yapabilirdik. Giresun maci amator hataya denk geldi. Ts maçı da beceriksizlige. Ben takımdan umutluyum. Ama hakemler ciddi manada bizi sindiriyor. Dünkü maçta sadece iki sarı kartın olmasi hele bunlardan biri itirazdan 96. Dk da. Tirpan en az 5 kere atağı kesen faul yapti. Hajradinovic desen cirkeflikler sert fauller yapip durdu. Sadik desen yine öyle. Bu şekilde belki bu maçtan kurtulduk ama başka bir macta aynı şekilde devam ederlerse bizi sindirirler. Hele macin başında yaptıkları fauller hep sert faullerdi. Buna dikkat etmek gerekiyor
Macin 0 0 ken golem giden pozisyonu kesiyor deli olusrun. Baska mac olsa hayatta calmazlar.

16lık star solbekimiz kadir subaşının milli takımında attığı aşırtma golü.ali turap kadar değerli

Sen ceza aldigindan emin misin? Hic raporun yok son 30 gune baktigimda.
banlandınız yazıyordu Galatasaray oyuncusuna hakaret diye açıklamada, hakaret falan etmedim , daha önceki banda sebep olarak , saçmalama yazıyordu, saçmalamak diye bir kuralda yok hani forumda , biraz şahsi algıladım, sanki adam yazdığım postlardan memnun değil bana gıcık olmuş neyse çokta önemli değil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt