GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
FdCH1evXgAUBfxx

keramettin abi forumda yorum yapınca ben

Galatasaray Konyaspor maçına gitmiştim en son bu kadar trafiği şampiyonlar Ligi maçında görüyorduk arkadaş 3 saatte anca gelebildi bağcılardan son bir saati zaten stad çevresindeki yollarda geçmiştir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Tüm bu istatistikleri rağmen en çok gol atan takım Fenerbahçe nasıl oluyor ilginç

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Bitiricilikte daha iyiler, takimlar baya asist de yapiyor febeye. E bir de var durmadan bunlarin lehine bizim alehimize calisinca tablo ortaya cikiyor

"sports digitale" kanalında sürekli sinan-erinç-kerem'in programlarını dinliyorum diye bu ve türleri sürekli karşıma çıkıyor. En aklı başında olanı bile tarafsız olmayacak kadar şuursuz şu başlığı Galatasaray veya okan buruk için atsalar "ne saçmalıyorlar" derim.

iyi ki Galatasaray'lıyım.

okan buruk

"nasıl bir takımız ki, hiç bir zaman güncel teknik direktörümüzü ve oyuncularımızı desteklemiyoruz. bir grup tudorcu, bir grup terimci, bir grup lucescucu falan. bir tek güncel teknik direktörümüzü beğenmiyoruz. işin kötüsü bugünün terimcisi, terim geldiğinde de okan buruk'u övecek.

futbolcuda da öyle yunus akgün bizdeyken bu çocuktan olmaz diyorlardı, kiralık gitti, bu çocuğu kiralık gönderen haindir dediler, geri döndü, bu takımda işi yok diyorlar. bu takımda yeri olmayanlar sizsiniz de işte yapıcak bir şey yok."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt