GSC Futbol Nöbeti | Hedef #23

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben bana cunüp muamelesi yapılmasından çok bıktım. Ya arkadaş abartıyorsun diyebilirsiniz evet abartıyorum bir zahmette bu kadroyu abartayım. Ama vunüp nedir. Oliveira 1 aydır benim icon twde. Üstelik kötüyken yaptım şimdi üstüne kata kata en iyi transfer olduğunu konuşmaya başladık. Boeyi kaldırdiktan sonra Boeyin Trent Arnolda dönüşmesi ise harika bir tesadüf oldu. Boşverin izleyin tadını cikarin.

SM-M127F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
evet nedir?

bu sezon bu işi kaşımak fayda getirmez artık

merak ettiğim nokta şu. federasyon seneye ''milli uygunluk'' kuralını kaldırıyorum dese yusuf'u gelecek sezon yerli statüsünde oynatabilecek miyiz ?

tr pasaportu yok deniyor.

Bu fbjk medyası ve tff başkanı niye sürekli aynı şeyi tekrarlıyor. Kuralın olduğunu biliyoruz zaten biz bu kuralın varlığını sorguluyoruz. Neden 2015 öncesi yerli sayılırken sonrası yabancı çünkü keyfimize göre öyle bir kural koyduk. Nasıl 8 yabancıyı getirdiniz onu da kaldırın bi zahmet

Yusuf Demir mevzunu fazla uzamadan kapamak lazım.Sezon ortası ya da en kötü ihtimal sezon sonu yabancı sınırı kalkacak zaten boş kaos oluşturmaya gerek yok.
Bu konuda büyük bir R var sanki. Ben görmedim kaldırılacağına dair bir ışık

Yusuf'u bu saatten sonra bu sezon için yerli saymazlar bu sebeple üzerinde yerli yabancı baskısı oluşturmaya lüzum yok iki türlü de çok değerli bizim için. Seneye yabancı sınırını kaldırmaya yoğunlaşmak gerek.

Dün Haluk Yusuf hakkında konuşurken laf arasında “zaten yabancı sınırı devre arasında değişecek” gibi bir şey dedi. Arada kaynadı gitti. Sanki bir şey duymuş da öyle emin söyledi.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum

2015ten önce seçen bu hakkı kullanıyor ama sonrasında seçen kullanamıyor. eşitlik yok burada

O kimliği vatandaş olmadan alamazsın. Yani Yusuf vatandaştır ve Avusturya’dan gizliyorlar demek ki.

Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
img_8751-jpg.179019

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt